..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Μην φοβάστε το ΝΑΤΟ!! Πάνος Τριγάζης. Πρώην κομμουνιστής!!


Τη μια μέρα ο επικεφαλής του Τμήματος διεθνών σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Τριγάζης, μας ενημέρωνε - όχι από μία αλλά από δύο εφημερίδες - ότι είναι «αβάσιμες οι ανησυχίες για το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο» και ότι «ο πρόσθετος κίνδυνος, που επικαλούνται οι εκ δεξιών και εξ αριστερών επικριτές της κυβέρνησης για ενδεχόμενη εμπλοκή του ΝΑΤΟ, μέσω Αιγαίου, στον πόλεμο της Συρίας», «αποκαλύπτει και πάλι άγνοια και αδυναμία ορθής κατανόησης των διεθνών εξελίξεων εκ μέρους όσων τον διατυπώνουν», με το αφοπλιστικό επιχείρημα: «Αλήθεια, τόσο εύκολα μπορεί να αποφασίσει το ΝΑΤΟ να μετακομίσει από το Αιγαίο στη Συρία;». 

Και την επόμενη, την περασμένη Παρασκευή, που το ΝΑΤΟ αναλάμβανε δράση στο Αιγαίο, μαθαίναμε ότι τη ΝΑΤΟική αρμάδα στο Αιγαίο θα ελέγχει απευθείας ο ίδιος ο Αμερικανός ναύαρχος Μαρκ Φέργκιουσον, ο επικεφαλής ολόκληρης της Νότιας Πτέρυγας του ΝΑΤΟ! Προφανώς, πάλι εμείς φταίμε που αδυνατούμε να καταλάβουμε ότι ο αρχηγός της Νότιας Πτέρυγας του ΝΑΤΟ με ευθύνη όλη τη Μεσόγειο απλά θα ελέγχει αν οι διαβιβαστές στέλνουν τα σήματα για τις βάρκες των μεταναστών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog