..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Π. Σκουρλέτης-Δ. Στρατούλης: Στο "σκαμνί" όσοι δεν ....συμμορφωθούν!!!!


Ξανά χέρι στα αποθεματικά των Ταμείων βάζει η κυβέρνηση, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ζητά τη μεταφορά των υπολοίπων διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να καλύψει τις επείγουσες ανάγκες που θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες.

Στο έγγραφό τους οι αρμόδιοι υπουργοί Π. Σκουρλέτης και Δ. Στρατούλης προειδοποίησαν τις διοικήσεις των Ταμείων ότι αν δεν σπεύσουν να μεταφέρουν τα διαθέσιμά τους από τις εμπορικές τράπεζες στο κοινό κεφάλαιο έως την 1η Ιούλη, θα έχουν κυρώσεις. Το υπουργείο ισχυρίζεται ότι το αίτημα αφορά ποσά που δεν είναι άμεσα απαραίτητα για πληρωμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog