..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο Θανάσης Παφίλης στη Βουλή: Τους παίρνεται 1000 ευρώ τους δίνεται ....1.{ Video}


Ενα ακόμα δώρο στο μεγάλο κεφάλαιο χαρακτήρισε τη συμφωνία κυβέρνησης – τρόικας ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.
Από το βήμα της βουλής σημείωσε ότι ο λαός θα ζήσει μια νέα τραγωδία που δε μπορεί να κρυφτεί πίσω από τα 500 εκατ. ευρώ χαρτζιλίκι σε όσους είναι στο κατώφλι της δυστυχίας και πρόσθεσε ότι η συμφωνία σηματοδοτεί την κλιμάκωση της απαίτησης των επιχειρηματικών ομίλων και του κεφαλαίου για πάμφθηνη εργατική δύναμη.

Τόνισε ότι όταν θα έρθει η ανάκαμψη τότε το σενάριο θα είναι «μη ζητάτε, τσιμουδιά» για να μην κινδυνέψει η ανάκαμψη. Η ΝΔ είναι συνεπής με τη βάρβαρη πολιτική της, σημείωσε ο Θανάσης Παφίλης και υπενθύμισε την οικονομική διακυβέρνησης της ΕΕ με την οποία θα ελέγχονται ανά τρίμηνο οι χώρες προκειμένου να εφαρμοστεί η αντιλαϊκή πολιτική και σημείωσε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ που πίνει νερό στο όνομα της ΕΕ θα κάνει τα ίδια αφού κι αυτός θεωρεί το κεφάλαιο κινητήρια δύναμη της οικονομίας με τις διακηρύξεις του ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα. 
902.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog