..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η ανάπλαση της Αλεξάνδρειας προχωρά στα ίδια .........χάλια!!!!!!

     Η ανάπλαση της Αλεξάνδρειας προχωρά στα ίδια ………χάλια!!!!!!!

Την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012 και στις 4 Μαίου 2013 κάναμε τις παρακάτω ανάρτησεις:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Κάθε...... τρύπα και καημός !!!!!!!!!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ.

ΕΡΓΟ 4.000.000 ΕΥΡΩ


Οι τρύπες στα πεζοδρόμια και στην άσφαλτο είναι 

ανοιχτές από τον Ιούνιο του 2012.

Τυχεροί οι υπεύθυνοι του Δήμου Αλεξάνδρειας........


Ευτυχώς έχουμε μόνο μικροτραυματισμούς.

Οι οδηγοί των ΙΧ με ελιγμούς αποφεύγουν τις τρυπούλες. 

Τα σχόλια δικά σας!!!!!!!!!!!!!


             ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ


Μετά τις επισημάνσεις, τόσο τις δικές μας,  άλλων τοπικών  blog, αλλά και κατοίκων της πόλεις μας, οι υπεύθυνοι τόσο της κατασκευάστριας εταιρίας, αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου δεν έδωσαν καμιά σημασία. Μας έγραψαν στα παλιά τους τα υποδήματα. Τα αποτελέσματα τα είδαμε το χειμώνα που πλημύρισε ολόκληρη η πόλη.
Η δικαιολογία τους ήταν φτηνή. Φταίει ο Θεός γιατί έβρεξε πολύ. Του χρόνου οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας ετοιμάζονται από τώρα για μεγαλοπρεπή λιτανεία, για την αποφυγή βροχής.
Αλήθεια για το σημερινό συμβάν ποιος φταίει. Συμπολίτης μας, από τον ευρύτερο δήμο της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα από το χωριό Πρασινάδα, ενώ οδηγούσε  το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητό του στην οδό Νικ. Πλαστήραέπεσε σε μια από τις δεκάδες ασκέπαστες τρύπες, που υπάρχουν στο οδόστρωμα των δρόμων.
Τυχεροί πρέπει να θεωρούνται οι υπεύθυνοι της κατασκευάστριας εταιρίας αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, γιατί δεν υπήρξαν τραυματισμοί στους επιβαίνοντες του ΙΧ – οδηγός, η σύζυγος του οδηγού αλλά και το μικρό τους εγγονάκι- παρά μόνο μικρές υλικές ζημίες στο αυτοκίνητό τους, λόγω της χαμηλής ταχύτητας που εκινείτο.
Η δικαιολογία των υπευθύνων σίγουρα θα είναι ότι φταίει η τρύπα που βρέθηκε στο....... οδόστρωμα!!!!
Στον τόπο του συμβάντος ήρθε η τροχαία Αλεξάνδρειας όπου κατέγραψε το ατύχημα, και περαστικοί κάτοικοι βοήθησαν το θύμα να βγάλει το αυτοκίνητο από την τρυπά.  



Ενα χρόνο μετά:
Η κατάσταση συνεχίζεται να είναι ίδια και χειρότερη.
Φρεάτια, που δεν έχουν τοποθετηθεί οι σιδερένιες σχάρες, να είναι ανοιχτά με κίνδυνο, εάν κάποιος οδηγός δεν είναι ραλίστας να κινδυνεύει να ρίξει το αυτοκίνητό του μέσα στα φρεάτια, όπως συνέβει πριν μερικούς μήνες.  
Η πόλη της Αλεξάνδρειας το χειμώνα του 2012 πλημμύρισε.
Οι υπεύθυνοι τόσο του Δήμου αλλά και της κατασκευάστριας εταιρείας τότε δικαιολογήθηκαν, ότι ο καλός Θεούλης έριξε πολύ βροχή, με αποτέλεσμα η Αλεξάνδρεια να πλημμυρίσει. Σήμερα αποδεικνύουμε ότι σε περίπτωση βροχής δεν θα φταίει πάλι ο καλός Θεούλης αλλά οι υπεύθυνοι, γιατί τα φρεάτια δεν έχουν καθαριστεί, να είναι γεμάτα, με νάυλον σακούλες, ξερά φύλλα, μπουκάλια πλαστικά και ότι άλλο θέλεις εκεί μπορείς να το βρεις.
Ο κίνδυνος πλημμύρας είναι όσο ποτέ άλλοτε ορατός, με ανυπολόγιστες ζημίες σε σπίτια και καταστήματα.  
Μετά την ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης της οδού Εθν. Αντίστασης και συγκεκριμένα στη διασταύρωση με την Μ. Αλεξάνδρου, είδαμε και φωτογραφίσαμε το πόσο προσεγμένη γίνεται η ανάπλαση της Αλεξάνδρειας.
Σημείο του δρόμου, αλλά τι σημείο λέμε, κομμάτι της οδού, 1,5 επί 2 μέτρα, να έχει χαλάσει, οι πέτρες της πεζοδρόμησης να λείπουν, το βάθος της τρύπας να είναι 20 εκατ. του μέτρου, οι δε αγανακτισμένοι οδηγοί να κάνουν ελιγμούς για να αποφύγουν την τρύπα, οι δε υπεύθυνοι αλλού τυρβάζουν.
Το παρακάτω φωτογραφικό υλικό, παλαιό και νέο ίσως ταρακουνήσει τους υπεύθυνους και κάτι  κάνουν. Που δεν νομίζω!!!!!!!
     
Προσθήκη λεζάντας

Προσθήκη λεζάντας

Προσθήκη λεζάντας
Προσθήκη λεζάντας

Προσθήκη λεζάντας

Προσθήκη λεζάντας


Προσθήκη λεζάντας

Προσθήκη λεζάντας

Προσθήκη λεζάντας

Προσθήκη λεζάντας

Προσθήκη λεζάντας

Προσθήκη λεζάντας

Προσθήκη λεζάντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog