..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αλ. Τσίπρας: Η πεπατημένη οδός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!!


Στην «πεπατημένη οδό» της σκανδαλολογίας φαίνεται πως επενδύει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως έπρατταν παλιότερα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στη μεταξύ τους αντιπαράθεση, με την οποία επιδίωκαν να κρύβουν τη στρατηγική τους ταύτιση που πλέον έχει μετουσιωθεί και σε συγκυβέρνηση.
Από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι « οι μνημονιακές κυβερνήσεις πολύ σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό για το έγκλημα που διέπραξαν εις βάρος του ελληνικού δημοσίου σε ό,τι έχει να κάνει με τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά», καθώς όπως υποστήριξε «η σύμβαση του 2010, που έχει τη σφραγίδα του κ. Βενιζέλου και του κ. Παπακωνσταντίνου, είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο ακόμα και από την αρχική ναυπηγική σύμβαση που έχει τη σφραγίδα του κ. Τσοχατζόπουλου».
Ωστόσο, το μέλλον των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και των εργαζόμενων σε αυτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το εναπόθεσε στην ΕΕ και σε «κινήσεις νομικής υποστήριξης», προκειμένου να ανακληθούν οι περιορισμοί που αφορούν στην κρατική ενίσχυση των Ναυπηγείων, με αναπάντητο το ερώτημα τι θα γίνει αν η ΕΕ απορρίψει τις νομικές αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόσθεσε ότι «είναι έγκλημα να δίνουμε δισεκατομμύρια στους απατεώνες ψευτοεπενδυτές» και με τη φράση αυτή εμμέσως πλην σαφώς εμφάνισε την πολιτική στήριξης των υγιών επιχειρηματιών που ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι μπορούν να συμπράξουν με το δημόσιο τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog