..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Μηνύματα σε όσους ξέχασαν να πεθάνουν




Μηνύματα από όσους ξέχασαν να πεθάνουν

Προς "συντρόφους":

Λυπούμεθα ειλικρινώς που δεν πεθάναμε εντελώς να δει επιτέλους άσπρη μέρα η Αριστερά σας στην Ελλάδα και διεθνώς, μέσω της επανάστασης των δημοσιοσχετιστών. Κατανοούμε τον εκνευρισμό σας παρά το γεγονός ότι η επιθυμία σας, και να υλοποιούνταν, δεν θα σας βοηθούσε στο παραμικρό, όπως αποκαλύπτουν οι αριθμοί, που τόσο ολοκληρωτικά λατρέψατε (κι αυτοί σας πρόδωσαν, οι άθλιοι!)

Σας ευχόμεθα καλή τύχη τώρα που όλα τα επιχειρήματά σας εναντίον μας θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας απ' την γηραιότερη και εμπειρότερη υμών αστική πουτάνα που λέγεται Μπένι για να σας τρομοκρατήσουν σε συγκυβέρνηση ολικού ξεβρακώματος. 

Αν θέλετε να πάμε σε τρίτο γύρο εκλογών παίζοντας το ΚΚΕ με ένα μήνα καθυστέρηση και υφιστάμενοι τις ανάλογες τιμωρητικές εκλογικές συνέπειες για την "ανευθυνότητα" μπροστά στην ανάγκη "διακυβέρνησης" της ταξικής κόλασης, κανένα πρόβλημα από μας. 

Τέλος, σας συγχαίρουμε ολόθερμα για την συνέπεια με την οποία, αφού μετατρέψατε τον "αντιπολιτευτικό κινηματισμό" των πλατειών σε "αριστερό κυβερνητισμό" μόλις μυριστήκατε κάλπη, τον ξαναμετατρέπετε τώρα σε "αντιπολιτευτικό κινηματισμό" μόνο και μόνο επειδή η κακούργα η κάλπη μοίρασε χυλόπιττα. Όποιος παραμένει τόσο βαθιά νυχτωμένος ώστε να μην έχει ακόμα καταλάβει με τι υποστάθμης άτομα έμπλεξε, αξίζει να σας κάνει παρέα επ' άπειρον. Bye.

Προς Μπένι: 

Είσαι μεγάλη πουτάνα χοντρέ. Τίποτε άλλο. Και εκδικητικιά. Α πα πα πα. 

Προς Σαμαράν: 

Τι να διαλέξετε τώρα; Την δυσαρέσκειαν της Ευρώπης με τρίτας εκλογάς ή την ειλικρίνειαν και ωριμότηταν μιας κυβέρνησης φασιστικής συνεργασίας με την Χ.Α; Η Μέρκελ τι λέει;  Πάρ'τε την τηλέφωνο. 

Προς φασίστες:

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, κόπροι. Βιάζεστε, ε, βοθρολύματα των αστών; Κατουρήθηκες απ' τη χαρά ρε άλαιμε κομπλεξικέ, πουτανόσπορε των ταγματασφαλιτών; Γυάλισε το μάτι σου; Ξέρεις πόσα κονσερβοκούτια έχει η Ελλάδα; Πολλά. Και από πίσω σου, χέστη, δεν έχεις εργάτες. Φοβισμένα και συμπλεγματικά ανθρωπάκια έχεις. Και θα την καταλάβεις τη διαφορά, στο εγγυώμαι.

Προς αληθινούς συντρόφους: 

Χάρηκα το ήρεμο χαμόγελό σας. Το ξέρω πως το ξέρετε πως αύριο θα 'ρθουν να μας σκοτώσουν, όπως λέει και ο ποιητής. Λεκτικά και σωματικά. Αλλά είμαστε ήδη πέρα από το φόβο και πέρα απ' την ελπίδα. Ίσως είχε δίκαιο ο Borat-for-rent. Ίσως είμαστε ήδη νεκροί. Ίσως οι μόνοι που έμειναν ζωντανοί πια.

1 σχόλιο:

  1. Μήνυμα στήριξης στο ΚΚΕ απο τους Ιταλούς Κομμουνιστές:
    http://tasosnastos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4306.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog