..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ


ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ...ΘΙΑΣΟΥ . ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ....ΣΩΣΟΥΝ !!!


Η “Trilateral Commission”, γνωστή στην Ελλάδα ως “Τριμερής Επιτροπή”, είναι ένας οργανισμός που συστάθηκε την δεκαετία του 1970 από σημαίνοντα πρόσωπα της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας, από τις τρεις πιο ισχυρές περιοχές του κόσμου. Πρόκειται για τα τρία “σκέλη” της “Τριμερούς Επιτροπής”: Βορείου Αμερικής, Ευρώπης και Ιαπωνίας. 

Στόχος της “Τριμερούς Επιτροπής”, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν ευρέως, είναι η καλύτερη συνεργασία των τριών “σκελών” για την αποτελεσματικότερη επιχειρηματικότητα και την εμπορική ανάπτυξη, με πυλώνες τα σκέλη της “Επιτροπής”.

Μία καλύτερη ανάλυση των ονομάτων που συμπεριλαμβάνονται στην “Τριμερή Επιτροπή”, αναδεικνύει έναν… μικρό “θησαυρό”. Δεκάδες επιχειρηματίες, μεγαλο-επενδυτές, στελέχη και διευθυντές μεγάλων τραπεζών, πρόεδροι οίκων αξιολόγησης, μεγαλοστελέχη εταιριών παγκοσμίου “εμβέλειας”… Στην συγκεκριμένη λίστα δε θα βρει κανείς έναν “κοινό θνητό”…

Ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, προτεστάντης, Λουκάς Παπαδήμος, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της “Τριμερούς επιτροπής”, είναι, μαζί με λίγους ακόμη Έλληνες, επίσημο “μέλος” της, στο Ευρωπαϊκό σκέλος. Ο Λουκάς Παπαδήμος, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, έχει διατελέσει κατά το παρελθόν και στέλεχος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Βοστόνης (Federal Reserve Bank of Boston).

Στο ίδιο σκέλος με τον νέο πρωθυπορυγό Λουκά Παπαδήμο, στο Ευρωπαϊκό, επικεφαλής εμφανίζεται ο Ιταλός Μάριο Μόντι, πρώην επίτροπος της ΕΕ και επίδοξος διάδοχος του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι!


Δύο χώρες, που εμφανίζονται να κινδυνεύουν άμεσα από χρεοκοπία ή στάση πληρωμών, Ελλάδα και Ιταλία, αλλάζουν κυβέρνηση για να ξεπεράσουν την κρίση, έχοντας στο… τιμόνι της επόμενης μέρας, μέλη της “Τριμερούς Επιτροπής”…

H “Trialteral Commission” εξέδωσε το 1975 μία έκθεση υπό τον τίτλο «Η Κρίση της Δημοκρατίας», με βασικό συγγραφέα τον Samuel Huntington, στην οποία γινόταν αναφορά στα “προβλήματα διακυβέρνησης”, που, σύμφωνα με την έκθεση, οφείλονται εν μέρει “στην υπερβολική δημοκρατία»!


Ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της “Τριμερούς Επιτροπής” είναι ο γνωστός David Rockfeller…
Το έτος 1973 ο Ροκφέλερ ζήτησε από τον καθηγητή Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι να διοργανώσει ένα κλαμπ κορυφαίων πολιτικών, αλλά και επιχειρηματιών, από τα… τρία σημεία του ορίζοντα.

Αν ανατρέξει κανείς στο διαδίκτυο θα ανακαλύψει ότι η “Τριμερής Επιτροπή” συγκαταλέγεται σε μία τριάδα “λεσχών” με σκοπούς που… δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως: Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ συμπληρώνουν την τριπλέτα αυτή…

Η Τριμερής Επιτροπή έχει κατηγορηθεί, χωρίς ποτέ να έχει αποδειχθεί η ακρίβεια των κατηγοριών, ότι “ανέβαζε” κυβερνήσεις σε διάφορες περιοχές του κόσμου, ανάλογα με τα συμφέροντα που ήθελε να εξυπηρετήσει.

Το έτος 2011, η “Τριμερής Επιτροπή” έχει πραγματοποιήσει τις εξής συναντήσεις: 8-10 Απριλίου στην Ουάσινγκτον, 28-30 Οκτωβρίου στο Τορόντο, ενώ προγραμματίζεται για τις 16-17 Νοεμβρίου η συνάντηση στο Μπαλί.
Αξιοσημείωτο ότι το τριήμερο που διανύουμε 11-13 Νοεμβρίου, πραγματοποιείται η συνάντηση στη Χάγη!

Στη συνάντηση του Απριλίου, στην Ουάσινγκτον, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν εκτενώς ήταν και η… Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση!

Τα συμπεράσματα δικά σας…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog