..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Δημοσκόπηση της Rass. Καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ !!!



Μέρα με τη μέρα καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μπροστά με 2,8 μονάδες βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου σε νέα δημοσκόπηση.

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της εταιρίας Rass για την εφημερίδα «Το παρόν»  η ΝΔ συγκεντρώνει 26,2%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 23,4%.

Στην τρίτη θέση ισοδυναμούν το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή, με 6,4%, ενώ ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,3% και η Ένωση Κεντρώων με 4,7%.

Εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν οι ΑΝΕΛ, με 2,8%, το Ποτάμι με 2,3% και η Λαϊκή Ενότητα με 2%.

3 σχόλια:

  1. Από την σκύλα στην Χάρυβδη...! Κι έτσι θα διαιωνίζεται η βλακεία ενός υποτιθέμενα "έξυπνου" λαού που στην πλειοψηφία του δεν γνωρίζει τι εστί ταξική διαφορά.Σε ένα λαό που είναι πομπός δίχως γνώση αρκεί...!Να λέει την βλακεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την σκύλα στην Χάρυβδη...! Κι έτσι θα διαιωνίζεται η βλακεία ενός υποτιθέμενα "έξυπνου" λαού που στην πλειοψηφία του δεν γνωρίζει τι εστί ταξική διαφορά.Σε ένα λαό που είναι πομπός δίχως γνώση αρκεί...!Να λέει την βλακεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την σκύλα στην Χάρυβδη...! Κι έτσι θα διαιωνίζεται η βλακεία ενός υποτιθέμενα "έξυπνου" λαού που στην πλειοψηφία του δεν γνωρίζει τι εστί ταξική διαφορά.Σε ένα λαό που είναι πομπός δίχως γνώση αρκεί...!Να λέει την βλακεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog