..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Συναγερμός: Πρώτη φορά Αριστερο-ακροδεξιό......κλέψιμο!!!!!!


Ό,τι δεν  μας έκλεψε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ το έβαλε στο μάτι Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Έτσι φαίνεται από την ανάρτηση Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εργασίας, που αφορά ζητήματα ΑΜΕΑ κυρίως, και στο οποίο περιλαμβάνεται το ακόλουθο άρθρο που αφορά την περιουσία ΤΥΠΑΤΕ και ΕΛΕΜ:

Άρθρο 27: Περιέλευση στο ΕΤΕΑ της περιουσίας του ΕΛΕΜ

Το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ειδικού Λογαριασμού Επικούρησης Μελών Προσωπικού της Αγροτικής Τράπεζας (ΕΛΕΜ) του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΤΥΠΑΤΕ) περιέρχεται στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), χωρίς την καταβολή φόρου, τέλους ή δικαιώματος υπέρ του Δημοσίου, ΟΤΑ ή άλλων προσώπων.

Για τη μεταβίβαση της κυριότητας των ακινήτων, εκδίδεται διαπιστωτική πράξη από τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία μεταγράφεται ατελώς στα βιβλία μεταγραφών των οικείων Υποθηκοφυλακείων ή Κτηματολογικών Γραφείων.

Εισφορές ασφαλισμένου και εργοδότη που νόμιμα καταβλήθηκαν στον ΕΛΕΜ μέχρι την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού δεν επιστρέφονται.

Συνάδελφοι,

Ό,τι δεν τολμούν να πάρουν από τους τραπεζίτες (βλ. Τράπεζα Πειραιώς που απαλλάχθηκε από τις υποχρεώσεις της ΑΤΕ προς τα Ταμεία) τα παίρνουν με μεγάλη ευκολία από τους εργαζόμενους, τα  ταμεία, τις συντάξεις και τους μισθούς μας.

Από ό,τι φαίνεται είναι από καιρό έτοιμοι από το ΕΤΕΑ να κάνουν επιδρομή στην περιουσία του ΕΛΕΜ. Αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση ότι το ΕΤΕΑ δεν έχει πάρει εισφορές από τους ασφαλισμένους της πρώην ΑΤΕ, αγνοώντας τη μεσολάβηση του ΕΤΑΤ, τα χρήματα που είχε καταβάλει η ΑΤΕ και τις εισφορές μας εκεί τόσα χρόνια.

Αναφέρουν ότι η ΑΤΕ έπρεπε να δώσει 933 εκατομμύρια στο ΕΤΑΤ.

Γιατί  δεν τα ζητάνε από την εκκαθάριση;
Γιατί δε στέλνουν το λογαριασμό (μαζί με όλους τους υπόλοιπους) στην Πειραιώς;

Ακολουθούν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ την πεπατημένη της επιδρομής στα δικαιώματα των εργαζόμενων.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 27 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ!!!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕΤΑΠ ΚΑΙ ΤΥΠΑΤΕ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΑΤΕ ΣΤΙΣ 27 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ.

ΕΣΑΚ-ΑΤΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog