..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Κάλι Καρά: Διαλέξτε σχοινί που θα σας.......κρεμάσει!!!!


Το πινγκ πονγκ μεταξύ της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και της θεσμοτρόικας συνεχίζεται, με χαρτοπόλεμο που στοχεύει κατευθείαν στα κεφάλια των εργαζομένων, που ήδη στενάζουν από τους εκατοντάδες εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου που το ...σκίζουν εναλλακτικά όλοι οι επίδοξοι σωτήρες, αλλά στην πραγματικότητα τους τηρούν απαρέγκλιτα.

Με την προπαγανδιστική απάτη της «περήφανης» διαπραγμάτευσης στήνεται το εκβιαστικό παιχνίδι με τα δύο πακέτα, εκείνο των δανειστών και το 47σέλιδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ...

Η κυβέρνηση εκβιάζει το λαό να διαλέξει ανάμεσα στη «Σκύλλα και Χάρυβδη», να διαλέξει το σχοινί που θα τον κρεμάσει!

Τι προτιμάτε, μας λένε… Να σας μειώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις σας, όπως μας ζητούν οι δανειστές, με άμεσο τρόπο ή έμμεσα με την αύξηση του ΦΠΑ, τον ΕΝΦΙΑ και άλλα φορομπηχτικά «αριστερά» μέτρα;

Πάντως, το βαρύτατο λογαριασμό θα τον πληρώσει η λαϊκή οικογένεια, αφού εντός των τειχών της ΕΕ και των μονοπωλίων δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή λύση.

Ο λαός, που τον θέλουν θεατή στις κερκίδες του παιχνιδιού τους, να απορρίψει τόσο το σχέδιο των δανειστών όσο και αυτό της κυβέρνησης ή όποιο άλλο ενδιάμεσο μείγμα καταληχθεί, για να γίνει δήθεν η αμοιβαία υποχώρηση. Να θέσει, με τον αγώνα του, τις δικές του κόκκινες γραμμές: Όχι σε νέα μέτρα - Κατάργηση των μνημονίων, ανάκτηση των απωλειών - Ρήξη με την ΕΕ και το κεφάλαιο. Να στείλει ηχηρό μήνυμα με τη μαζική συμμετοχή στις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ την Πέμπτη στις 11 του μήνα.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog