..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αναβολή για την Τετάρτη 11 Μάρτη η συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη!!!


Την ερχόμενη Τετάρτη η συγκέντρωση ενάντια στην επέκταση του μνημονίου
Αλλαγή μέρας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Την Τετάρτη 11/3 θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, η μεταφορά της οποίας κρίθηκε αναγκαία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 19.00, στο Αγαλμα Βενιζέλου, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Νωρίτερα, στις 6 μ.μ., θα ξεκινήσουν προσυγκεντρώσεις των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ:
-- Από την Καμάρα, οι Οργανώσεις του Κεντρικού - Ανατολικού Τομέα και οι Οργανώσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ.
-- Από το Βαρδάρη, οι Οργανώσεις Βορειοδυτικών, Υπαίθρου Θεσσαλονίκης και κλαδικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog