..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Όχι στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας!!!!

ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Κλειστά τα μαγαζιά την Κυριακή 15/12

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής:
Με ένα καθαρό ψυχρό επαγγελματικό υπολογισμό οι Βουλευτές του θερινού τμήματος της Βουλής, μέλη της Κυβερνήσεως και με σωρεία έωλων επιχειρημάτων ψήφισαν την κατάργηση της αργίας της Κυριακής. Ενός θεσμού που κρατά πέρα των 2.000 ετών !
Η άποψη, η θέση και η απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εμπόρων σε όλη τη χώρα σε σχέση με την Κυριακάτικη Αργία, είναι γνωστή.
Παρά τα ψευδή δημοσιεύματα που στοχευμένα παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε., εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των πολυεθνικών απ’ όπου και “τρέφονται”, για δήθεν «μοιρασμένους» Εμπορικούς Συλλόγους, για τάχατες  «διχασμένους» εμπόρους και άλλα προβοκατόρικα, ένα είναι δεδομένο και καταγεγραμμένο…Το 90% και πλέον των εμπόρων της χώρας είναι αντίθετο με την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, θεωρεί επιβεβλημένη τη νομοθετική κατοχύρωσή της και εκτιμά ότι το πρότερο νομοθετικό πλαίσιο ( με μια μόνο Κυριακή ανοιχτά, αυτή των Χριστουγέννων) είναι επαρκέστατο για όλους, καταναλωτές – καταστήματα – εργαζομένους.
Η επιχειρούμενη με τον νέο Νόμο ουσιαστικά ολική κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, όχι μόνο μας βρίσκει ριζικά αντίθετους αλλά κυρίως μας βρίσκει έτοιμους να ανατρέψουμε και να καταργήσουμε τον συγκεκριμένο Νόμο στην πράξη.
Αυτή την Κυριακή 15 Δεκέμβρη (αλλά και κάθε Κυριακή ) όλα τα καταστήματα της πόλης μας(κι όχι μόνο) θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας σας ζητά να μην στηρίξετε έστω και άθελά σας την βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης και τις βρώμικες μεθοδεύσεις των πολυεθνικών, των υπεραγορών και των εμπορικών μονοπωλίων.
Σας προτείνει να μην παρασυρθείτε και να μην επισκεφθείτε κανένα μαγαζί την Κυριακή 15 Δεκέμβρη.
Σας καλεί να ξεκινήσουμε την δική μας κοινωνική συμμαχία και αλληλεγγύη, που όσο περισσότερο θα μεγαλώνει και θα στεριώνει τόσο περισσότερο θα εμποδίζει την καταστροφή της ζωής μας και το μαύρο μέλλον για τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και την πατρίδα μας.
Η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας δεν είναι μόνο πρόβλημα των εμπόρων!!!
Ξεκινούν από εμάς και θα φτάσουν σε όλους….!!!
Θα τους αφήσουμε;;
Μπορούμε να το αποτρέψουμε!!!
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ."


Πρόκειται για σωστή απόφαση που θα πρέπει να βρει μιμητές απ' όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους του νομού μας, αλλά και τη στήριξη των λαϊκών στρωμάτων, που είναι καταναλωτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog