..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΟΝΝΕΔ: Το δούλεμα των.......Χριστουγέννων!!!!!!!


Διαβάζουμε τη σχετική είδηση: «Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» της ΟΝΝΕΔ που συνεχίζεται φέτος, με θέμα την προσφορά σε πολύτεκνες οικογένειες, συγκεντρώνονται ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ημαθίας και Περιχώρων στον οποίο προσφέρονται τα είδη που συλλέγονται.
"Η δράση υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα www.xmassmiles.gr στην οποία υπάρχει διαθέσιμη λίστα με τα είδη που συλλέγουμε συγκεντρωτικά ανά την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα στάδια ολοκλήρωσης της προσπάθειας" αναφέρει η ανακοίνωση.
Τα σημεία συλλογής τροφίμων είναι:
Βέροια Γραφεία ΝΟΔΕ Ημαθίας Βενιζέλου 32 ώρες 10.00-12.00 το πρωί, τηλ επικοιν.2331028980- 6947165064
Μελίκη Πρώην Δημαρχείο Μελίκης ώρες 8.00-14.00, τηλ επικοιν.6974216871
Νάουσα τηλ επικοιν.6972702122.»

 Πρόκειται κυριολεκτικά για ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Αυτοί που με την πολιτική τους έχουν οδηγήσει τον λαό στην εξαθλίωση, στο να μην μπορεί να καλύψει τις στοιχειώδεις του ανάγκες, σε τροφή, ένδυση, φως και νερό, φαρμακευτική και ιατρική περίθαλψη, εμφανίζονται ως «φιλεύσπλαχνοι». Και οι διοικούντες τον σύλλογο Πολυτέκνων. Πώς αποδέχονται την «προσφορά» τους, «εξιλεώνοντας» τους έτσι ουσιαστικά; Εδώ δεν ισχύει η παροιμία «μάζευε και ας είναι και ρόγες», αλλά "Να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι".

η άλλη άποψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog