..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Διαγραφές οφειλών από τις ΔΟΥ,.......... μεγάλων επιχειρήσεων!!!!!!!

 Παραγράφονται «φέσια» της πλουτοκρατίας

 Τις διαδικασίες οριστικής και επιλεκτικής διαγραφής των ληξιπρόθεσμων οφειλών, ύψους δεκάδων δισ. ευρώ, που κατά το παρελθόν έχουν σωρεύσει στην Εφορία τα διάφορα τρωκτικά της πλουτοκρατίας, προβλέπει απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων που αφορά στο διαχωρισμό των χρεών σε «εισπράξιμα» και «μη εισπράξιμα». Με τη συγκεκριμένη διαδικασία, από το σύνολο των 62 δισ. ευρώ αναμένεται να διαγραφούν 40 με 45 δισ. ευρώ, και αφορά σε χρέη παλαιότερης κοπής, όπως από μεγάλες επιχειρήσεις που στο μεταξύ έβαλαν λουκέτα, ποσά που αφορούν σε κρατικές ενισχύσεις μέσω αναπτυξιακών νόμων που πήγαν σε σκοπούς διαφορετικούς από τους προβλεπόμενους κ.ά. Με τη συγκεκριμένη απόφαση εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις πρόσφατου νόμου μετά και από συνεννοήσεις συγκυβέρνησης και τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog