..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΜΑΥΡΟΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ....



ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΜΑΥΡΟΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ....


Εξετάσεις στην ντόπια πλουτοκρατία και στην ΕΕ δίνουν οι «έφεδροι» του ΛΑ.Ο.Σ. Ο Γ. Καρατζαφέρης κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, με τους οποίους συγκυβέρνησε, για «φοβικά σύνδρομα απέναντι στις συντεχνίες που απαιτούσαν, επιτρέποντας και δίνοντας χώρο στο ΚΚΕ να κάνει κουμάντο στην Ελλάδα, όχι ως κυβέρνηση, αλλά ελέγχοντας όλα τα συνδικάτα»!
Ο Γ. Καρατζαφέρης εγκαλεί το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ γιατί δεν πήραν εγκαίρως μέτρα καταστολής και αυταρχισμού σε βάρος του εργατικού λαϊκού κινήματος και του ΚΚΕ, το οποίο έχει καθοριστική συμβολή στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες. Αυτό που πραγματικά τους ενοχλεί είναι το γεγονός ότι, παρά τη στήριξη του αστικού συστήματος στην πλειοψηφία των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οι εργατικοί αγώνες όχι μόνο δεν ενσωματώθηκαν, αλλά αντίθετα, μεγαλώνει η συσπείρωση στο ΠΑΜΕ.
Ο ίδιος, επικροτώντας την επίθεση Σαμαρά στο κίνημα, ανέφερε σε δήλωσή του: «Κάλιο αργά παρά ποτέ (...) Το ΚΚΕ είχε ωφεληθεί τα μάλα από τη ΝΔ, με διάφορες "εμφανείς" και όχι χρηματοδοτήσεις. Σας υπενθυμίζω το 1 εκατ. που έδωσε ο κ. Σιούφας στο ΚΚΕ»! Πρόκειται για ψέμα ολκής, αντίστοιχο αυτών που ξεστόμιζε ο Καρατζαφέρης και η αγέλη του για τον «Γερμανό», μέχρι που ο προβοκάτορας απογυμνώθηκε πλήρως.
Σε συνέχεια των παραπάνω, ο Γ. Καρατζαφέρης ξεσπάθωσε εναντίον των μεταναστών σε ένα ανατριχιαστικό παραλήρημα λέγοντας ότι «πριν τους διώξουμε, να τους στείλουμε σε στρατόπεδα του στρατού και θα σιτίζεται όποιος παράγει για την Ελλάδα... Δεν έχουμε φαγητό για χαραμοφάηδες (...) οι λαθρομετανάστες είναι ο "βρόχος" της ελληνικής κοινωνίας (...) ο τόπος μας πρέπει τελικά να απαλλαγεί από αυτά τα αποβράσματα».
Στους μετανάστες - θύματα της εξουσίας και της πολιτικής που υπηρετεί, ο ΛΑ.Ο.Σ. προβάλλει το «όραμά» του για το σύνολο του λαού, τον οποίο θέλει έγκλειστο στα εργασιακά γκέτο των μονοπωλίων, χωρίς δικαιώματα και διεκδικήσεις, να παράγει για τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Εκεί αποσκοπεί το αντιμεταναστευτικό παραλήρημα, το οποίο επί της ουσίας στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή και θρησκεία. Στο διά ταύτα, ομολόγησε ότι είναι διαθέσιμος για κάθε μετεκλογική συνεργασία, με στόχο να πέσει ο λαός στο καναβάτσο, λέγοντας με νόημα ότι «η Ελλάδα έχει απαιτήσεις. Το αντιλαμβάνονται και οι δύο τους, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος ότι είμαι απαραίτητος μέσα στην επόμενη μέρα».


..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog