..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ν. Μπογιόπουλος: Η μεγαλύτερη .........μεταγραφή του 2013!!!!!!!!


Μετά το κόψιμο της στήλης ημερόδρομος του Ν. Μπογιόπουλου στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ  μάλλον, θα διαβάζουμε το Νίκο από τον enikos.gr του Ν. Χατζηνικολάου, και στη συνέχεια θα τον απολαμβάνουμε από τις στήλες της Real news. Ένα μεγάλο κρίμα για τους αναγνώστες του «Ρ» που θα αναγκάζονται να αγοράζουν την Real και όχι το Κυριακάτικο Ριζοσπάστη.

10 σχόλια:

  1. Πάντα θα αγοράζουμε Ριζοσπάστη για να ενισχύουμε το κόμμα μας, τα άλλα έντυπα τα διαβάζουμε και στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόκκινο Αλεπουδάκι το πρόβλημα αλλού να το εντοπίσουμε και όχι μόνο στην αγορά του"Ρ"

      Διαγραφή
  2. -Ε όχι και να αγοράζουμε την Real αντί του Ριζοσπάστη!
    ΚΚΕ είμαστε, όχι Μπογιοπουλικοί! (ε ρε τι θα ακούσουμε ακόμη).
    Και φυσικά ο Ν.Μ. δεν έγραφε ούτως ή άλλως στον Κυριακάτικο.
    Και ακόμη φυσικότερα, τα χρήματα δεν περισσεύουν, ούτε για να τα πετάμε στις αστοφυλλάδες, αλλά ούτε και για να έχουμε την πολυτέλεια κόψουμε την ενίσχυση από τον ετσι και αλλιώς ενδιαφέροντα Κυριακάτικο "Ρ".
    Χρήστο νομίζω πως έκανες φάουλ...
    Πάντα φιλικά(και παρά το ύφος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συντροφάκι μου δεν με ενοχλεί καθόλου το ύφο σου. Φάουλ δεν έκανα γιατί μεταφέρω αυτά που ακούω από τον κόσμο και δεν θα είναι λίγοι. Ακου που σου λέω.

      Διαγραφή
  3. δηλαδη ο ΤΡΑΣ ποιός ειναι βρε Χρήστο που μιλάει από καθέδρας?.
    Εκπροσωπεί καποιος ΤΡΑΣ το ΚΚΕ και δεν το ξερουμε?. Ας πει τη γνωμη του, αλλά "κουνημα του δαχτυλου" στον οποιοδήποτε που μιλάει δημόσια και ελευθερα, ΚΑΝΕΙΣ δενμπορεί να κανει. Το θεμα του Νικου μπαινει ηδη μεσα στις οργανωσεις και ΚΑΝΕΙΣ δεν "κουναει το δαχτυλο" σε κανέναν σφο.
    Ποιοι είναι όλοι ετούτοι οι ανωνυμοι "τιμητες" του ΚΚΕ που νομιζουν οτι πίσω από το πληκτρολόγιο θα παριστανουν τους "ελεγκτές" των απόψεων καθενός που λέει την γνωμη του??.
    Αν νομιζουν οτι ανηκουν σε καποια αιρεση, ας μας το πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @jakob sverdlov:
    Μπα σοβαρά ρε τρόλ;
    Έχει μπει θέμα στις οργανώσεις να βγαίνουμε τις κυριακές με την real;
    Και εσύ που το ξέρεις τι συζητιέται στις οργανώσεις; Είσαι μέλος; Και αν είσαι πως βγάζεις στο σεργιάνι το τι συζητιέται μέσα στις οργανώσεις;
    Βέβαια είσαι γνωστός προβοκάτορας του διαδυκτίου, και από τους επαγγελματίες "αγωνιούντες συντρόφους".
    Και τώρα να περιμένω (κατά την γνωστή τακτική) και 3-4 ακόμη σχόλια με διαφορετικά ψευδώνυμα που θα με βρίζουν;
    @xristos bellos:
    Κατάλαβες τι έλεγα;
    Δεν πρόλαβες να το γράψεις και πλακώσανε τα τρολ!
    Σκέψου τώρα αν και σε τι βοηθάει αυτή η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει.Καλό όμως είναι αφού υπάρχει το διαδίκτυο να γίνεται συζήτηση, εως εκεί που μας παίρνει. Κατάλαβες πιστεύω TRASH;;;;;

      Διαγραφή
  5. Χρήστο, σου λέει να σωπάσεις, να συμφωνείς με οτι αυτός κρινει σωστό, με το επιχείρημα ..ταχα, όπως λέει: "Σκέψου τώρα αν και σε τι βοηθάει αυτή η κατάσταση" .
    Κλείσε τα ματια δηλαδη, μην ακους τι γινεται γύρω σου, ή, κάνε πως δεν βλέπεις, όπως κάνει ο εν λόγω κύριος "ΤΡΑΣ", θεωρώντας την επιθυμία του ως πραγματικότητα με βαση την οποία εγω ειμαι προβοκάτορας, τρολ, κ.λ.π ώστε χαρακτηρίζοντας με να δημιουργήσει την "εικόνα" μου βαζοντας την στο δικό του κάδρο, με απώτερο σκοπό να απαξιώσει τα οσα λέω, χτυπωντας την προσωπικότητα μου.
    Χρήστο, προφανως θα ξερεις ότι, η αποδόμηση της προσωπικότητας, με στόχο να πληγεί η ιδεολογία, ειναι το κυριο μεσο του φασισμού.

    Χρήστο, πρώτη φορά γραφω στο μπλογκ σου, και το ξερεις, όπως και ελάχιστες φορές στο "σφυροδρέπανο", όπου οι απόψεις μου, τις λίγες φορές που έγραψα, δεν δεχονται αποκλεισμούς και υβρεις.
    Χρήστο, εσυ έβρισες ποτέ τόσα χρόνια Κομμουνιστης?. είπες κάποιον "τρολ" "γνωστό προβοκάτορα" επειδη δέχεται κριτική για την στάση του, να σου κανει παρατηρήσεις επειδη δημοσίευσες για το Μπογιόπουλο κάτι?.
    Πότε Χρήστο λειτουργησαν έτσι τα μελη του ΚΚΕ?. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ,
    ξερω μόνο ότι οι Μπελογιάννηδες ειχαν επιχειρηματα, δεν έβριζαν αλλά έπειθαν. Βρισιές εκτοξευουν οι χρυσαυγήτες.
    όπως βλέπεις ο κύριος με το ονομα "τρας" προσπαθεί να αλλάξει το ρουν της συζητησης γιατί τρομαζει στην ιδέα να αποκαλυφθεί ότι δεν ειχε ποτέ σχέση με το Κόμμα και ουτε εχει.
    Με χαρακτηριζει κρίνοντας εξ ιδίων. Έγραψα μια φορά σε συγκεκριμένο μπλογκ και επειδη διαφωνησαν μαζι μου αυτός και η παρέα του, με έβρισαν, με απεκλεισαν και αν κάπου, να όπως εδώ, γραψω κάτι, με βρίζουν.
    Με προτροπή συντρόφου μπήκα και εγραψα στο "σφυροδρέπανο" και εκεί η άποψη μου είναι σεβαστη, παρά τις ελάχιστες φορες που έγραψα, γιατι δεν υπάρχει χρόνος για γραψιμο.
    Τους ενοχλεί η κριτική Χρηστο γιατι δεν ειναι αγωνιστες, δεν ανακατευτηκαν με το λαό, το κίνημα και τις οργανωσεις του, δεν κινδυνεψαν ποτε, δεν ρίσκαραν. Δεν ακουσαν τον εργαζόμενο ποτε τους. Παιδακια των λυκειων που από φοιτητες γινανε μπλογκερς με τα φράγκα του μεσοαστου μπαμπα...
    και ολημερίς στο ιντερνετ κάνουν την "επανασταση τους"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Jakob δεν θέλω να απαντήσω στα ζητήματα που βάζεις γιατί αυτή είναι η άποψή σου. Σεβαστή μεν αλλά δεν την υιοθετώ. Ενα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω Γιατί δεν μπορώ να δω τις αναρτήσεις σου;;;;;;;

      Διαγραφή
  6. Δεν χρειάζεται Χρήστο. Τα σχολια μου εννοείς στον σφυροδρέπανο?
    Δες εδω μερικά σχόλια μου.
    http://www.blogger.com/comment.g?blogID=81787152277490965&postID=6806101957215286151
    Δες επίσης πως απαντά ο χρήστης Naphta και θα καταλάβεις γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να γράφω στα μπλόγκς. Λεει στον διχειριστή του "σφυροδρέπανου" να μην αναρτά τια απαντησεις μου. κ.λ.π
    Σε χαιρετώ Χρήστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog