..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ !!!!!!!!!


Τσουβάλιασμα με στόχο τον αποπροσανατολισμό

Στη λογική του τσουβαλιάσματος των αστικών πολιτικών κομμάτων με το ΚΚΕ, η αθλητική εφημερίδα «Εξέδρα» προχτές Κυριακή, στο πρωτοσέλιδό της είχε θέμα με τίτλο: «Αυτοί μας έφεραν ως εδώ». Το πρωτοσέλιδο έχει τις φωτογραφίες όλων των αρχηγών κομμάτων του Κοινοβουλίου καθώς και της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα.
Είναι φανερό ότι ξέρουν πολύ καλά πως το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα απέναντι σε αυτή την πολιτική, καταψήφισε όλα τα αντεργατικά και αντιλαϊκά νομοσχέδια αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως ευνοούν το μεγάλο κεφάλαιο, έκανε λόγο από την πρώτη στιγμή της οικονομικής κρίσης πως πρόκειται για κρίση του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος και όχι κάποια απλή παρενέργεια. Το ΚΚΕ παλεύει για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων σε αντίθεση με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. που καταδικάζουν στην εξαθλίωση το λαό.
Το ξέρουν πολύ καλά αυτό και σκόπιμα συσκοτίζουν. Οι προθέσεις τους είναι ξεκάθαρες. Να αποπροσανατολίσουν και να καλλιεργήσουν συνειδήσεις στην κατεύθυνση: «όλοι ίδιοι είναι, όλοι φταίνε»... Οι εργάτες έχουν κριτήριο και μπορούν να κρίνουν τέτοιες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog