..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Φαρ Ου(ε)στ η Τούμπα. Και άλλος ατελείωτος αγώνας!!!! Πιστόλια και μπράβοι διέκοψαν τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ


Γρήγορα έφυγε από το γήπεδο της Τούμπας ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς κινδύνευε με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ο λόγος; Η κατοχή όπλου σε γήπεδο είναι αυτόφωρο και γι’ αυτό αναχώρησε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα έμεινε ο γιος του Γιώργος.

Στο 90′ του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ οι γηπεδούχοι σκόραραν αλλά με οφσάιντ, κατά τον διαιτητή Κομίνη που το ακύρωσε και αμέσως έκανε ντου στο γήπεδο με μπράβους του-«φρουρούς», ο Ιβάν Σαββίδης! 

Ο  Σαββίδης ήταν έξαλλος, «μπουκάροντας» στον αγωνιστικό χώρο και καλώντας την ομάδα του να αποχωρήσει από το παιχνίδι, με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια να του απαντά «Όχι» κάνοντάς του χαρακτηριστική χειρονομία!

Ο Σαββίδης ήταν έξω φρενών και μάλιστα επιχείρησε να… ορμήσει προς τον πάγκο της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους που τον συνόδευαν να τον κρατούν για να μην έρθει σε σύρραξη με τους ανθρώπους της Ένωσης!

Στο γήπεδο έγινε χαμός για μερικά λεπτά, που κατέληξε στην αποχώρηση των διαιτητών, οι οποίοι έφυγαν για τα αποδυτήρια και εν συνεχεία τους ακολούθησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισέβαλε με περίστροφο-πιστόλι, θα σας γελάσουμε!



 Σύμφωνα με καταγγελίες των ανθρώπων της ΑΕΚ ο Ιβάν Σαββίδης έχει απειλήσει τον διαιτητή Κομίνη, όπως και παίκτες και ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ, λέγοντας του: «Θα πεθάνεις, είσαι νεκρός».











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog