..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Τρέχουν οι ιθαγενείς να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ


Τελευταία ημέρα σήμερα για την πληρωμή της πρώτης από τις 5 μηνιαίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ του 2016 ύψους 700 εκ. ευρώ και της δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος ύψους 1,1 δις ευρώ

Ταυτόχρονα θα πρέπει να εισπραχθούν και τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ ακόμα από δόσεις για τις ρυθμίσεις χρεών στην εφορία.

Χθες άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή του Ε9 στο ΤΑΧΙS για τη υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων διόρθωσης των στοιχείων ακινήτων των φορολογούμενων.

Μέσω των τροποποιητικών δηλώσεων, οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να διορθώσουν λάθη στα στοιχεία ακινήτων τους με βάση τα οποία υπολογίστηκε ο ΕΝΦΙΑ του 2016.

Στην περίπτωση που από τον επανυπολογισμό προκύψουν διαφορές στο ποσό του φόρου με το αρχικό εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ, θα γίνει συμψηφισμός στις επόμενες δόσεις καταβολής του φόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog