..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Γνωρίζοντας τα αντινατοϊκά συναισθήματα του λαού βγαίνουν ένας-ένας στα .....κεραμίδια!!!!!


Μετά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σαντορινιό, που μέσα στη βδομάδα είπε ότι «βεβαίως θέλουμε να βγούμε από το ΝΑΤΟ και το είπαμε και στο συνέδριό μας, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μας», ήρθε και η σειρά του βουλευτή Μπαλαούρα να πάρει τη σκυτάλη της - ΠΑΣΟΚικής κοπής - εξαπάτησης. 

Τι είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη; Οτι «το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία δουλειά με το Προσφυγικό γιατί είναι μια πολεμική μηχανή», κι ακόμα ότι «η στρατηγική μας απέναντι στο ΝΑΤΟ δεν άλλαξε, αναγκαστήκαμε να συμφωνήσουμε λόγω των πιεστικών συγκυριών»! 

Δεν πρόκειται απλά για κοροϊδία κατάμουτρα. Πρόκειται για κάλεσμα συμβιβασμού εντός των τειχών του καπιταλισμού και των ιμπεριαλιστικών ενώσεων, από αυτά όπου η σοσιαλδημοκρατία και ο οπορτουνισμός έχουν πάρει άριστα εδώ και χρόνια, δηλητηριάζοντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Οδηγώντας, έτσι, τον ελληνικό και τους υπόλοιπους λαούς ολοταχώς, όλο και πιο βαθιά, στους ματωμένους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή. Αυτό το «φαρμάκι» δεν πρέπει να βρει δρόμο να περάσει..

ΣΧΕΤΙΚΑ:  Νεκτάριος Σαντορινιός: Θέλουμε να φύγουμε από το......ΝΑΤΟ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog