..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο Αλ. Τσίπρας στα μπλόκα. Τι σου κάνει η ......καρέκλα!!!!!!!!{ Video}


Απορρίπτει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου, το ενδεχόμενο απόσυρσης των αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων που αφορούν τους αγρότες, επικαλούμενος την ανάγκη να εφαρμοστεί το τρίτο μνημόνιο.

«Υπάρχει μια συμφωνία που λέει ότι πρέπει να λύσετε το Ασφαλιστικό για να πάμε στην πρώτη αξιολόγηση», δήλωσε σε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Όταν θες μια ευρωπαϊκή πορεία δεν μπορείς να λες πάρτε τα πίσω όλα» ανέφερε, αναμασώντας τους γνωστούς εκβιασμούς. «Έχουμε να κάνουμε με μια συμφωνία που δημιουργεί δυσκολίες και αυτές τις δυσκολίες πρέπει να τις υπηρετήσουμε» πρόσθεσε.

Ο Β. Αποστόλου κάλεσε τους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο με τον πρωθυπουργό, θέλοντας να δημιουργήσει κλίμα αναμονής.

Για το φορολογικό των αγροτών, ισχυρίστηκε ότι δεν είναι προαπαιτούμενο της πρώτης αξιολόγησης. Ωστόσο, δίνοντας δείγματα γραφής για τα φορολογικά μέτρα που έρχονται, υπονόησε ότι οι αγρότες είναι φοροφυγάδες, υποστηρίζοντας ότι «η αξία της αγροτικής παραγωγής είναι 10 δισ. ευρώ και αυτά που δηλώνονται είναι 5 δισ. ευρώ.

Μάλιστα τη στιγμή που οι μικρομεσαίοι αγρότες αφανίζονται, υποστήριξε ότι τα τελευταία δύο χρόνια οι αγρότες αύξησαν το εισόδημα τους κατά 12,5%.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε «ότι θα πρέπει να δούμε το θέμα της θεσμικής εκπροσώπησης των αγροτών». Συμπλήρωσε ότι και «η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει θεσμική εκπροσώπηση», επιβεβαιώνοντας ότι οι αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση θα κινούνται με βάση τις κατευθύνσεις τις ΕΕ.



902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog