..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Πάνος Καμμένος: Πιστός στη γραμμή της συκοφάντησης !!!!!


Ρόλο πρωταγωνιστή της συκοφάντησης, αλλά και του «διαίρει και βασίλευε» διεκδικεί ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος, μιλώντας την Τρίτη στο «ΜΕΓΚΑ», έδωσε ρεσιτάλ συκοφαντίας των αγροτών, με προφανή στόχο την καλλιέργεια του κοινωνικού αυτοματισμού.

Η παρέμβασή του ξεκίνησε με το πλαστό επιχείρημα ότι «αντιδρούν εκείνοι οι οποίοι έχουν ουσιαστικά βάλει τις προϋποθέσεις προκειμένου οι δανειστές να ζητούν αυτά που ζητούν», τη στιγμή που και ο ίδιος ψήφισε το τρίτο μνημόνιο, προαπαιτούμενο του οποίου είναι η προώθηση του Ασφαλιστικού. Παράλληλα, δεν έχασε την ευκαιρία να επιδοθεί και στην αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «εμείς παλεύουμε αυτή τη στιγμή να προστατεύσουμε τον κόσμο από τις ομαδικές απολύσεις και οι προτάσεις, τότε, του σημερινού αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, του κ. Μητσοτάκη, ήταν να επιτραπούν οι ομαδικές απολύσεις», αποδεικνύοντας ότι ο καυγάς τους είναι για το ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ο υπουργός Άμυνας, στη συνέντευξή του, επιδόθηκε σε μια προσπάθεια να διαχωρίσει τους αγρότες σε κατ' επάγγελμα και μη, προτάσσοντας το «μητρώο αγροτών», όπου, όπως ισχυρίστηκε, «εκεί θα φανούν όλα τα προνόμια και εκείνοι οι οποίοι έχουν άλλη δραστηριότητα θα φορολογούνται με το φορολογικό συντελεστή της άλλης δραστηριότητας», αποσιωπώντας όμως τις επιπτώσεις που θα έχει το σχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό σε όλους ανεξαιρέτως τους αγρότες. Κληθείς να απαντήσει, κατέφυγε και πάλι στη συκοφαντία, λέγοντας ότι «την πληρώνουν, γιατί είναι κάποιος τύπος ο οποίος κάθεται στο καφενείο στα Τρίκαλα, έχει 100 στρέμματα, παίρνει την επιδότηση, παίρνει και τις εισπράξεις από τα ενοίκια και παίζει τάβλι. Δεν γίνεται έτσι, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό το πράγμα».

Κατά τα άλλα, ο Π. Καμμένος, ξεκαθάρισε ότι «πρέπει όμως να παρθούν αποφάσεις. Δεν γίνεται πλέον να “τρενάρουμε” το Ασφαλιστικό και το Αγροτικό. Τελείωσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog