..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Αλέξης Τσίπρας: Ο "εκπρόσωπος " του ναζιστή Χέρμαν Γκέρινγκ!!!!!!


Σοκ και δέος προκαλούν για ακόμα μία φορά οι απαιτήσεις των Θεσμών, στο στόχαστρο των οποίων έχουν μπει για τα καλά οι περιουσίες των Ελλήνων.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, αλλά και τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην εφαρμογή του περιουσιολογίου και του καταθεσιολογίου για τους Έλληνες φορολογούμενους. Ωστόσο, το ξεζούμισμα των Ελλήνων με την επιβολή φόρων στην ιδιωτική περιουσία (κινητή ή ακίνητη) δεν πέφτει και για πρώτη φορά στο τραπέζι, καθώς το είχε προτείνει η Bundesbank, σε έκθεση τον Ιανουαρίου του 2014, όπου γινόταν ξεκάθαρα λόγος για «εφάπαξ περιουσιακό φόρο».

 Στην «Δήλωση περιουσιακής κατάστασης» θα υποβάλουν από το 2016 όλοι οι φορολογούμενοι με πλήρη και αναλυτική καταγραφή των ακινήτων και κινητών αξιών (καταθέσεις, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, επενδύσεις χαρτοφυλακίου κ.λπ.), ακόμα και των μετρητών που έχουν στο σπίτι, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του υπουργείου Οικονομικών.

Δήλωση και πρόστιμα
Για τα περιουσιακά στοιχεία που δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα θα δοθεί η δυνατότητα στους φορολογούμενους μέσω ρύθμισης να τα δηλώσουν καταβάλλοντας τον αναλογούντα φόρο.
Για τα μετρητά στο σπίτι θα υπάρξει ένα μικρό όριο κάτω από το οποίο δεν θα είναι υποχρεωτική η δήλωσή τους, αλλά στην περίπτωση που δεν δηλωθούν τα ποσά αυτά δεν θα μπορούν να τα επικαλεστούν οι φορολογούμενοι για να δικαιολογήσουν τα τεκμήρια διαβίωσης και το πόθεν έσχες.

Πιστωτικές κάρτες
Θα αξιοποιηθούν στο έπακρο οι πληρωμές μέσω τραπεζών και μέσω πλαστικού χρήματος, και το επόμενο διάστημα θα επεκταθεί και θα δοθούν κίνητρα στον φορολογούμενο για τη χρήση πλαστικού χρήματος.

Τι θα περιλαμβάνει το «ηλεκτρονικό φακέλωμα»
Καταθέσεις στις τράπεζες και μετρητά που βρίσκονται ακόμη και στο... στρώμα
Μετοχές, επενδύσεις χαρτοφυλακίου και αμοιβαία κεφάλαια
Ακίνητα, είτε αυτά βρίσκονται στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό
Οι κυρώσεις θα φτάνουν μέχρι και στην πλήρη δέσμευση του περιουσιακού στοιχείου που δεν θα δηλωθεί.

Τις παραπάνω ανατροπές, που συνδέονται με τους όρους του νέου μνημονίου, περιέγραψε ο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης στην πρωινή εκπομπή του Mega. Σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη, το Περιουσιολόγιο θα είναι μια νέα αρχή της σχέσης της εφορίας με τους φορολογούμενους καθώς μετά την έναρξη λειτουργίας του οποιαδήποτε μεταβολή στην Περιουσία του φορολογούμενου θα πρέπει να δικαιολογείται από τις φορολογικές του δηλώσεις.

Όπως είχε αποκαλύψει το περιοδικό Crash τον Οκτώβριο, το εν λόγω μέτρο είχε εφαρμοστεί παλιότερα από τον παντοδύναμο Χέρμαν Γκέρινγκ στη διαβόητη «διάταξη για την τιμωρία των Εβραίων με γερμανική υπηκοότητα της 12ης Νοεμβρίου του 1938».

Η «Νύχτα των Κρυστάλλων»

Το βαθύ τραπεζικό κράτος της Ευρώπης σημαίνει την ώρα του τέλους του «παιχνιδιού» στην ελληνική αποικία χρέους με μια πρόταση τόσο ζοφερή που εμπνευστής της μπορεί να είναι μόνον ένας υψηλόβαθμος εν ενεργεία ναζιστής. Και πράγματι, έτσι είναι. Διότι ο «εφάπαξ περιουσιακός φόρος», που «μπορεί να συμπληρώσει τα μέτρα λιτότητας» όταν οι δανειστές αποφασίσουν ότι «το χρέος ενδέχεται να μην είναι πλέον βιώσιμο», όπως φωτογραφίζει η έκθεση του Ιανουαρίου 2014 της Deutsche Bundesbank, εφαρμόστηκε παλαιότερα από τον παντοδύναμο εκείνη την εποχή Χέρμαν Γκέρινγκ στη διαβόητη «Διάταξη για την τιμωρία των Εβραίων με γερμανική υπηκοότητα της 12ης Νοεμβρίου του 1938».

Η ανατριχιαστική ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ πρόταση του βαθέος τραπεζικού συστήματος για το οικονομικό Νταχάου για τους Έλληνες σημαίνει με λίγα λόγια την ώρα του τέλους στον αργό μας οικονομικό θάνατο με τι άλλο… μια ακόμη επίδειξη ισχύος, μια ακόμη παράσταση «σοκ και δέους», ένα κούρεμα σε καταθέσεις και ακίνητη περιουσία για όλους (το ποσοστό του οποίου δεν προσδιορίζεται στην έκθεση, αλλά εύκολα κανείς μπορεί να το συμπεράνει δεδομένων των οικονομικών μας μεγεθών, στο 20%). Δεν είναι λάθος στη μετάφραση, ούτε υπερβολή. Αυτή είναι πράγματι η πρόταση του γερμανικού τραπεζικού κατεστημένου για να εισπράξουν τα λεφτά «τους».

«Ξεχνώντας» φυσικά τα δικά τους χρέη (πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο) και με όχημα τον οδοστρωτήρα του χρέους, που έχει καταντήσει, και με δικούς τους χειρισμούς, πίθος των Δαναΐδων, η «ιδέα» των Γερμανών για το πώς θα εισπράξουν τις απαιτήσεις τους (που περιγράφεται ανάγλυφα παρακάτω με όλες τις ζοφερές της λεπτομέρειες) είναι εμπνευσμένη από τον Νόμο Γκέρινγκ και την εφάπαξ αρπαγή της περιουσίας που,το 1938, είχε στόχο τους Εβραίους.

Η λιτή διατύπωση του ναζισμού χωρούσε τότε τη βία της ισχύος σε δύο λακωνικές προτάσεις: «Επιβάλλεται στο σύνολο των Εβραίων με γερμανική υπηκοότητα η εισφορά ύψους ενός δισεκατομμυρίου μάρκων του Ράιχ στο γερμανικό Ράιχ», ενώ ακολουθούσε ένα ακόμη άρθρο: «Οι κανόνες εφαρμογής θα επιβληθούν από τον υπουργό Οικονομικών του Ράιχ σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες υπουργούς» και από κάτω Βερολίνο, 12 Νοεμβρίου 1938, και η υπογραφή του σιδερένιου χεριού του ναζιστή Γκέρινγκ.

Στην περίπτωση της έκθεσης της Bundesbank, η απαίτηση υποταγής των Ευρωπαίων με «ελληνική υπηκοότητα» αναλύεται διεξοδικά σε 56 «τεχνικού τύπου» σελίδες και την υπογράφει η Bundesbank. 

Το συμπέρασμα, ένα και το αυτό: «Θα σας πάρουμε τα πάντα».

Crash online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog