..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Συνεχίζεται η τραγωδία στο Αιγαίο. Νέοι σοροί ανασύρθηκαν σε Φαρμακονήσι και Χίο!!!!!!


Η σορός ενός αγοριού και μιας γυναίκας εντοπίστηκαν από το Λιμενικό το βράδυ της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή στα νότια του Φαρμακονησίου.

Οι σοροί, οι οποίες βρίσκονται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, μεταφέρθηκαν και φυλάσσονται στο Κρατικό Θεραπευτήριο - Κέντρο Υγείας Λέρου, ενώ πρόκειται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Παράλληλα, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Λιμενική Αρχή Χίου εντόπισε και διέσωσε 61 πρόσφυγες, ενώ ανέσυρε και τη σορό ενός δίχρονου αγοριού. Ταυτόχρονα, συνέλαβε τον 58χρονο αλλοδαπό διακινητή. Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Χίου ενημερώθηκε από το στρατιωτικό παρατηρητήριο «Παναγιά Οινουσσών», για την ύπαρξη ξύλινου σκάφους, το οποίο είχε προσαράξει σε βραχώδη περιοχή βόρεια του Φανού της νήσου Παναγιάς, με αποτέλεσμα την ανατροπή του και την πτώση των επιβαινόντων στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog