..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Η Αλεξάνδρα Μπαλού στον ΣΚΑΪ: Μειώσεις μισθών και πλειστηριασμοί δεν σταμάτησαν και συνεχίζονται!!!!


Οι μειώσεις μισθών και συντάξεων συνεχίζονται, οι φόροι θα συνεχιστούν, το ασφαλιστικό συνεχίζει και δέχεται επιθέσεις σημείωσε η Αλεξάνδρα Μπαλού στέλεχος του ΚΚΕ μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του «ΣΚΑϊ».

Τόνισε ότι «ο Θεός και αυτής της κυβέρνησης και της τρόικας και της προηγούμενης είναι πώς θα εξυπηρετηθεί αυτό που λένε, επενδύσεις, ανταγωνιστικότητα, κερδοφορία».

Κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα γιατί «αλλάζουν οι κυβερνήσεις και ο λαός πληρώνει πάντα τη νύφη».

Η Αλ. Μπαλού υπογράμμισε ότι ο λαός πρέπει να οργανώσει το αγώνα του και τη διεκδίκησή του. Να μη συναινέσει, να μη συμφωνήσει και να απαιτήσει τα δικαιώματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog