..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Παρέμβαση της Αλ. Μπαλού στον ΣΚΑΙ: Αντιδράστε. Θα φτωχοποιήσουν την χώρα!!!!


Η μόνη λύση μπορεί να δοθεί από τα χέρια του λαού, τόνισε η Αλεξανδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», το πρωί της Πέμπτης 3 Δεκέμβρη 2015.



Επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι αγρότες πρέπει να βγουν στο δρόμο και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους το επόμενο διάστημα. 

«Οι αγώνες πρέπει να είναι πολύ πιο μαζικοί, σταθεροί, χωρίς υποχώρηση, ό,τι κόστος και αν έχουν, γιατί η μόνη δυνατότητα που έχει ο λαός μετά από τόσες δοκιμές και αλλαγή κυβερνήσεων είναι ο ίδιος να παλέψει», είπε. Πρόσθεσε ότι αυτός ο αγώνας θα πρέπει να συνδεθεί με την προοπτική ανατροπής αυτής της εξουσίας.

Η Αλεξάνδρα Μπαλού χαρακτήρισε πρόκληση το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή στην απεργία. Όπως εξήγησε, «το κάνει γιατί θέλει να μετατρέψει το κίνημα σε υποστηρικτή των μέτρων του, όπως έκανε και στο δημοψήφισμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog