..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ξέσπασμα-σοκ της Γκολεμά κατά του Τσίπρα! Πώς τον αποκαλεί...

"PRESS-GR"

Ξέσπασμα-σοκ της Ντέπυς Γκολεμά κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης με αφορμή την κατάθεση στεφανιού από τον Πρωθυπουργό στη μνήμη του Πολυτεχνείου!Η γνωστή τηλεκριτικός με δύο αναρτήσεις-κόλαφο στον προσωπικό της λογαριασμό στο “Facebook” ρίχνει ρουκέτες στον Πρωθυπουργό αποκαλώντας τον γαϊδούρι και ξεφτίλα, «σούρνοντάς» του ακόμα πολλά, σε αυτόν αλλά και στους όμοιούς του, όπως η ίδια χαρακτηρίζει! «Θα φάτε καλά, μας έχετε σπάσει τα νεύρα» τονίζει.

«Μέρα του Πολυτεχνείου σήμερα, και τοφερε η μοίρα της Αριστερής κυβέρνησής μας – πήγε και κατέθεσε στεφάνι το γαιδούρι- να ναι η μέρα των πλειστηριασμών και των κόκκινων δανείων. Απο το » Κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη “ περάσαμε στο “ κανένα σπίτι σε ιδιώτη, ολα στον τραπεζίτη” φτου σου ξεφτίλα, θα φας καλά και εσύ και οι όμοιοι σου. μαζέφτε δε τον τσακαλώτο που λέει αυτό το άθλιο “ συμφωνήσαμε “ επειδή τίποτα από αυτά που νομίζει δεν συμφωνήσαμε εμείς. απλά εσείς τα υπογράψατε……»
Με τη δεύτερη της ανάρτηση κατακεραυνώνει τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο λέγοντας πως δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά!

«εξοργισμένη είμαι. βάλανε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει ντιπ τα ελληνικά να μας μιλήσει σε όλους όσοι αγωνιούμε για τα δάνεια, τις δόσεις, την εφορία και ολα αυτα που περιμένουμε. και έλεγε ένα κάρο μπούρδες και όλο συμφωνήσαμε και τους μίσους όρους στα Αγγλικά και μετά μας έκανε και πλάκα για το κρασί και είπε αφού δε με ρωτήσατε για αυτό ( κάτι ούτε κατάλαβα), δε σας λέω, να μας ησυχάσει. ας το διάολο πια,,,, μας έχετε σπάσει τα νεύρα, μουλάρια….»
http://paradrasi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog