..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Πάνος Καμμένος: «Ενωμένοι» με το ΝΑΤΟ για...... πόλεμο!!!!!!


«(...) το χτύπημα στο Παρίσι είναι ένα χτύπημα για την Ευρώπη, όπως ήταν η 11η Σεπτεμβρίου (...) πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι να αντιληφθούμε ότι πλέον το θέμα της διεθνούς τρομοκρατίας, που ο ISIS έκανε εξαγωγή από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική προς την Ευρώπη, είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ». 

Τάδε έφη, ο υπουργός Αμυνας Π. Καμμένος, εξερχόμενος το Σάββατο το απόγευμα του Μεγάρου Μαξίμου, από συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, σπεύδοντας να δημοσιοποιήσει την κυβερνητική βασική γραμμή περί στοίχισης του λαού πίσω από τις λυκοσυμμαχίες ΝΑΤΟ και ΕΕ, και την επόμενη ιμπεριαλιστική εξόρμησή τους στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, κρίσιμες ζώνες για τα ευρωατλαντικά μονοπώλια. Βέβαια, χτες, τόσο ο Καμμένος, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας, έσπευσαν, υποκριτικά, να ξορκίσουν το ενδεχόμενο αποστολής στρατιωτικών δυνάμεων στις εμπόλεμες ζώνες. 

Πολύ «βολικά» για τους ίδιους παρέκαμψαν το γεγονός ότι στους τέτοιους ...καταμερισμούς, εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ, η ντόπια αστική τάξη, εμπλέκεται ως τα μπούνια στα βρωμερά τους σχέδια, παρέχοντας κρίσιμες υπηρεσίες με βάσεις, πληροφορίες και άλλες υποστηρικτικές υποδομές, χώνοντας το λαό ως το λαιμό στο βούρκο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog