..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Η ελεήμων """αριστερά""" καταργεί το ένα ευρώ ανά συνταγή!!!!!!


Την κατάργηση του ενός ευρώ ανά συνταγή αφήνει η κυβέρνηση να διαρρεύσει ότι μελετάει, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει από τις βαθιές ανατροπές που σχεδιάζει στην Κοινωνική Ασφάλιση, συστατικό στοιχείο της οποίας είναι και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων. 

Το νέο «πυροτέχνημα» έριξε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, λέγοντας ότι «βούλησή μας είναι η κατάργηση του μέτρου του ενός ευρώ στις συνταγές των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ», χωρίς όμως να δώσει περισσότερα στοιχεία. 

Η κυβέρνηση παίζει παιχνίδια εντυπωσιασμού στις πλάτες των ασφαλισμένων. Θυμίζουμε ότι μόλις πρόσφατα αυξήθηκαν οι ασφαλιστικές εισφορές των συνταξιούχων για την Υγεία, ενώ για πρώτη φορά επιβλήθηκαν σχετικές κρατήσεις και στις επικουρικές συντάξεις. Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση, ακόμα κι αν καταργήσει τελικά το ένα ευρώ ανά συνταγή, που αποδίδει στον ΕΟΠΥΥ 60 εκατ. ευρώ ετησίως, θα αναζητήσει ξανά ισοδύναμα από την τσέπη των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Το έργο το έχουμε ξαναδεί και ο λαός δεν πρέπει να τσιμπήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog