..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ιερώνυμος: «Δεν μπορεί ο λαός...... να επαναστατεί». Μεσαίωνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


«Ο λαός είναι κυρίαρχος και αποφασίζει και δεν μπορεί τη μια μέρα να ψηφίζει και την άλλη να λέει ότι επαναστατεί», τόνισε σε δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυνος, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση και σημειώνοντας ότι με υπομονή όλες οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega το πρωί της Τετάρτης ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε ότι «είναι δύσκολα. Αλλά δεν έχουμε και κάτι καλύτερο να κάνουμε. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε όλες μας τις πλάτες ενωμένοι να βοηθήσουμε και ο λαός δεν πρέπει να αγανακτεί με ποια έννοια, του δίνεται η δυνατότητα, στο χέρι του, να αποφασίσει. Δεν μπορεί να ψηφίζει τη μια μέρα και την άλλη μέρα να λέει επαναστατώ. Έχει στα χέρια του όλη τη δύναμη. Δεν είναι υπεύθυνος ο λαός;»

Και πρόσθεσε: «Επομένως πρέπει όλα αυτά να τα σκεφτούμε καλύτερα και γενικότερα να σοβαρευτούμε και να δούμε τα πράγματα με την εικόνα που έρχονται, με την πραγματική διάσταση που έχουν, αλλά και με τη σκέψη πως θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση τη δύσκολη. Προσωπικά, συνιστώ να μην μας πιάσει πανικός. Δυσκολίες περάσαμε πάρα πολλές φορές και κρίσιμες εποχές σε αυτό τον τόπο. Λίγο αγώνα περισσότερο, μια προσπάθεια όλων μας, με υπομονή περισσότερη πιστεύω ότι και τώρα θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Ξεχνάς, Μακαριώτατε Πάτερ και Δέσποτα, Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κύριε Ιερώνυμε Β΄. και επιτρέψτε μου να Σας υπενθυμίσω ότι ο Λαός σαν Κυρίαρχος δικαιούται τη μια μέρα να ψηφίζει και την άλλη να επαναστατεί, ειδικά όταν πολιτικοί συμπεριφερόμενοι σαν κοινοί απατεώνες, του "κλέβουν" την ψήφο ευαγγελιζόμενοι προεκλογικά οικονομικές αποκαταστάσεις και μετεκλογικά του κόβουν ό,τι απέμεινε από συντάξεις και μισθούς, φορολογούντες τα πάντα εκτός (ακόμα) απ' τον αέρα της αναπνοής και συμπεριφερόμενοι σαν "ελέω Θεού δεσπότες".

Μακαριώτατε, απευθύνεσαι στον ελληνικό λαό. Καλλίτερα είναι να απευθυνθείς  στην κυβέρνηση της αριστεροδεξιάς, για το μη σκίσιμο του μνημονίου, την 13η σύνταξη, τον ΕΝΦΙΑ, την μη μείωση των συντάξεων, την μη κατάργηση του επικουρικού και όλες τις υποσχέσεις που έδωσε στον ελληνικό λαό.   

Φαίνεται όμως, Αγιε Πατέρα δεν αφομοίωσες δύο από τις δέκα εντολές.

Το Ου ψευδομαρτυρήσεις και το ου μοιχεύσεις τον λαό σου!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog