..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Η Αρσεναλ προσφέρει 2.000.000 ευρώ στους τραυματιοφορείς της Λάρισας για 3ετή συνεργασία!!!!!!!!


Η χάρη τους έφτασε μέχρι το «The Ellen Show»

Διεθνή καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί κάνουν τα τελευταία 24ωρα οι απίθανοι τραυματιοφορείς της Λάρισας, στον αγώνα ΑΕΛ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1.

Σαν να μην έφταναν τα μεγαλύτερα μέσα του πλανήτη που αναδημοσίευσαν το βίντεο στο οποίο ταλαιπωρούν με μοναδικό τρόπο παίκτη του Εργοτέλη ο οποίος... τόλμησε να τραυματιστεί, η χάρη τους έφτασε και στο «The Ellen Show».

Στην εκπομπή της, η Ελεν ΝτεΤζένερις άρχισε να περιγράφει με το δικό της μοναδικό τρόπο το βίντεο με τους τραυματιοφορείς που αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή για αυτή τη θέση και καταλήγει για τον άτυχο παίκτη στο φορείο: «Αν δεν είχε τραυματιστεί νωρίτερα, τώρα σίγουρα τραυματίστηκε!».



aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog