..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΑλέξηςΤσίπρας: Ο ΕΝΦΙΑ είναι παράλογος και θα τον καταργήσουμε



«Στα χαρτιά» θα μείνουν τελικά και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ που υποσχόταν η κυβέρνηση Συριζοανελ. 

Ο ΕΝΦΙΑ θα υπολογιστεί και πάλι στις ίδιες αντικειμενικές αξίες, παρότι με δικαστικές αποφάσεις θα έπρεπε αυτές να έχουν αλλάξει από τον Ιούνιο και η κυβέρνηση διέρρεε προ μηνών ότι θα τις μείωνε κατά 30%.

Από προχθές το πρωί ξεκίνησαν να «ανεβαίνουν» στο Taxis τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Λίγο μετά τις 09:00 είχαν αναρτηθεί περίπου 1,5 εκατομμύριο, ενώ η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας για τα περισσότερα από έξι εκατομμύρια των ιδιοκτητών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να βρουν το εκκαθαριστικό τους μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα περιουσιολογίου επιλέγοντας την εκτύπωση της ειδοποίησης πληρωμής φόρου για το έτος 2015.

Η προθεσμία για την καταβολή της 1ης δόσης λήγει στο τέλος του μήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog