..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Που το πάνε οι .......''ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ'' !!!!!!


Νέα συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη διοργανώνεται την Δευτέρα 22 Ιουνίου στο Σύνταγμα, την ώρα που θα διεξάγεται η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα, μετά την διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, με σύνθημα "Μένουμε Ευρώπη".

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

"Τη Δευτέρα πραγματοποιείται μια ακόμα Σύνοδος Κορυφής στην Ευρώπη η οποία θα είναι καθοριστική για τη χώρα μας. Η κλεψύδρα αδειάζει και το καράβι Ελλάδα πλησιάζει ακυβέρνητο στα βράχια. Οι χειρότεροι φόβοι μας καθημερινά τείνουν να γίνουν πραγματικότητα. Η μεγαλειώδης συγκέντρωση των πολιτών της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη, μας έδειξε το δρόμο.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό. Να βγούμε στους δρόμους και στις πλατείες πολλοί περισσότεροι, να βροντοφωνάξουμε και πάλι ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ.
 Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι επεξεργάζονται σχέδια GREXIT, δραχμής και μετατροπής της χώρας μας σε νησίδα "δημοκρατίας" σταλινικού τύπου.

Εμείς οι πολίτες που απαιτούμε να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και στο Ευρώ, που απαιτούμε να παραμείνει μέλος της μεγάλης Δημοκρατικής Κοινότητας, πρέπει να είμαστε και πάλι στο Σύνταγμα την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:30 κρατώντας μόνο Ελληνικές και Ευρωπαϊκές σημαίες και τις σφυρίχτρες μας. Η Πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά στους πολίτες και όχι σε κόμματα. Είναι ευπρόσδεκτοι να βοηθήσουν όλοι ανεξαιρέτως". 

"Ο λαός ξεσηκώνεται" Ξεστόμισε με ... καμάρι σε ομιλία του στα Τρίκαλα ο Α.Σαμαράς. Τώρα, ποιος "λαός" αφού στις δημοσκοπήσεις και τα τρία μνημονιακά κόμματα συγκεντρώνουν μετά βίας περίτου 25%, είναι κάτι που αξίζει να συζητηθεί, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει και τόση σημασία. Φαίνεται ότι η χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και η έφοδος που διενήργησαν στο προαύλιο της Βουλής ήταν ίσως απλά το πρελούδιο των όσων σκέφτονται. 


Σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν """υποχωρήσει"""  στους πιστωτές και δεν """"υπάρξει συμφωνία""" το σχέδιο μπορεί να περιλαμβάνει εφόδους......"ευρω-οπαδών" σε δημόσια κτίρια και καταλήψεις δημοσίων υπηρεσιών και γενικότερη πρόκληση χάους, χωρίς η κυβέρνηση να μπορεί να αντιδράσει ουσιαστικά, αφού τα Σώματα Ασφαλείας ελέγχονται 100% από την αντιπολίτευση. Πόσο μάλλον τα....γνωστά μας ΜΜΕ...      Μήπως λέω....Μήπως !!!

Όταν ο λαός, η εργατική τάξη, δέχεται αδιαμαρτύρητα να παίζει το παιχνίδι της αστικής τάξης ή τμημάτων της, συμμετέχοντας στους ανταγωνισμούς τους, θεωρώντας ότι έτσι εξυπηρετείται το συμφέρον του, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ.

πηγη: PATRINAKI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog