..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Από την βαρκιζολαγνεία στην τσιριμωκολαγνεία μισό μνημόνιο δρόμος!!!!!


Το μόνο αποτέλεσμα που έχει όλη αυτή η κυβερνητική υστερία καταγγελειομανίας ώστε να μην της γίνεται κριτική από τα αριστερά είναι να ηρωοποιεί τον Γεώργιο Παπανδρέου που στα αλήθεια τον έριξαν οι ξένοι στις Κάννες. 

Τελικά το θέμα δεν είναι αν η κυβέρνηση είχε σχέδιο Β, αφού όπως φάνηκε δεν είχε ούτε σχέδιο Α, ούτε ότι με την ευρωλαγνεία της και την καταστροφική της στρατηγική έχει φτάσει να προτείνει αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα μόνο και μόνο για να τελειώσει η 5η αξιολόγηση του προηγούμενου μνημονίου και να βγει το καλοκαίρι (τον Σεπτέμβρη έτσι και αλλιώς θα ξεκινήσει η συζήτηση για το νέο μνημόνιο), το θέμα είναι ότι αν πιστεύει στα αλήθεια ότι παίζονται «Ιουλιανά» (και δεν είναι απλώς προπαγάνδα στον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ για να δεχτεί τα μέτρα), και συνεχίζει να συμπεριφέρεται έτσι στις Βρυξέλλες, και συνεχίζει να αισιοδοξεί για την καλοσύνη των συμμάχων, και ο μόνος τρόπος για ρήξη είναι να την κάνει πράξη ο Σόιμπλε, δεν θα πρωταγωνιστήσει στην κακή επανάληψη της αποστασίας αλλά στο Θου Βου φαλακρός πράκτωρ Επιχείρηση Γης Μαδιάμ. 

Υ.Γ. 1. Επειδή πολλές μπούρδες λέγονται στο αν πρέπει να ασκείται κριτική στην κυβέρνηση καθώς συμβαίνουν όλα αυτά τους τελευταίους 5 μήνες, να σημειώσω ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια του B ΠΠ η πολιτική, οι εσωτερικές κόντρες και οι απεργίες συνεχίζονταν. Π.χ. στο Ηνωμένο Βασίλειο με το αγγλικό ΚΚ στην κυβέρνηση του Τσώρτσιλ απεργίες έγιναν, έλεος πλέον με το σουρεαλισμό. 

Υ.Γ. 2 Ο Σαμαράς και ο Θεοδωράκης είναι οι καλύτεροι ενισχυτές της κυβέρνησης με αυτά τα αδιανόητα νενέκικα που κάνουν στις Βρυξέλλες, αλλά δεν πρέπει η κυβέρνηση να κατανομάσει συγκεκριμένα τα συμφέροντα που θέλουν να τη ρίξουν; Ποιοι προμηθευτές, ποιοι εργολάβοι, ποιοι τραπεζίτες; Όσο συνεχίζει να ψαρεύει σε θολά νερά το κάνει μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις. 
Αλήθεια οι κύριοι κύριοι Σαγιάς, Πανούσης, Παπαγγελόπουλος κλπ υπουργοί του βαθέος κράτους και του κεφαλαίου σε ποιο στρατόπεδο είναι ;

Fadomduck2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog