..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Αντώνης Σαμαράς: Η συγκυβέρνηση να κλείσει τώρα την συμφωνία!!!!


Να κλείσει η συμφωνία ζήτησε με δηλώσεις του από τη Ρίγα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μετά τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της ξεκάθαρα τάχθηκε υπέρ της διατήρησης όλων των αντιλαϊκών μέτρων που έχουν ληφθεί και της συνέχισης των ιδιωτικοποιήσεων λέγοντας «η συμφωνία πρέπει να τελειώνει για να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση της Ελλάδας και πρέπει να είναι μια συμφωνία που θα διασώζει την ανάκαμψη, που έχουμε ήδη πετύχει, και που δε θα οδηγεί σε ύφεση. Μια συμφωνία, δηλαδή, που διασώζει τις μεταρρυθμίσεις και συνεχίζει τις αποκρατικοποιήσεις».

Αφού υπερασπίστηκε την πολιτική της προηγούμενης συγκυβέρνησης τόσο για τη λήψη αντιλαϊκών μέτρων όσο και για την παράδοση της δημόσια περιουσίας σε επιχειρηματικούς ομίλους πρόσθεσε ότι «χρειάζεται άμεσα μια νέα αναπτυξιακή συμφωνία με την Ευρώπη».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως κυβερνά με ψέματα λέγοντας «χρειάζεται άμεσα αλλαγή πολιτικής για να βγούμε από τα αδιέξοδα της κυβέρνησης και να ξεφύγουμε από τα ψέματα τα καθημερινά της κυβερνητικής προπαγάνδας».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog