..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Το δούλεμα, και η λαϊκή εντολή!!!!!.


Οτι η συμφωνία δεν πρόκειται να παραβιάζει τη λαϊκή εντολή που έλαβε η κυβέρνηση στις εκλογές του Γενάρη, επανέλαβε, για άλλη μια φορά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε συνέντευξή του από τη Ρίγα της Λετονίας. 

Τι εννοεί; Οτι η αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα και σε μια σειρά άλλα είδη, η παραμονή του ΕΝΦΙΑ, η επιβολή έκτακτης εισφοράς για εισοδήματα από 30.000, η παραπομπή της 13ης σύνταξης και του κατώτερου μισθού για κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον, τα ζήτησε ο λαός ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Γενάρη;

Είναι απορίας άξιον και προκαλεί τον ίδιο το λαό το γεγονός ότι στελέχη της κυβέρνησης καθώς βηματίζουν προς μια αντιλαϊκή συμφωνία, επικαλούνται το αποτέλεσμα των εκλογών για να το χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι στις επιλογές τους. Επιλογές που είναι εξόφθαλμα σε βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των λαϊκών οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog