..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου στον ALPHA: Υπάρχει συμφωνία να συνεχιστούν τα δεσμά της ΕΕ.



Δείτε την παρέμβαση της Χριστίνας Παναγιωτακοπούλου, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, στον «ΑLPHA» την Τετάρτη 7 Γενάρη 2015.

Τόνισε ότι δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και υπογράμμισε την ανάγκη για δυνατό ΚΚΕ στις εκλογές αφού την επόμενη μέρα το λαϊκό κίνημα θα πρέπει να είναι δυνατό, επισημαίνοντας τη συμφωνία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στην κατεύθυνση στήριξης της ανάκαμψης των καπιταλιστικών κερδών.

1 σχόλιο:

  1. Απλά,κατανοητά,σταράτα λόγια από ένα στέλεχος φρέσκο και με επικοινωνιακές δυνατότητες.Μακάρι να δούμε και άλλους-ες πολλούς σαν τη Χριστίνα,τον Θανάση,την Αλεξάνδρα κ.α. καλούς
    στο είδος αυτό της επικοινωνίας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog