..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Παρέμβαση του Θοδωρή Χιώνη στο ΣΚΑΪ: Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ


Στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του «ΣΚΑΪ», τη Δευτέρα 11 Μάη. 

Μεταξύ άλλων επισήμανε ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία ανοχή και αναμονή στην κυβέρνηση, απαιτείται να μη δεχθεί κανένας πως ό,τι χάσαμε τα προηγούμενα χρόνια, είναι περασμένα - ξεχασμένα. Πρέπει να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί, αντεργατικοί νόμοι και να ενταθεί ο αγώνας για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών, να ενταθεί ο αγώνας της εργατικής τάξης και των συμμάχων της, σε γραμμή ρήξης με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία του.  


902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog