..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Παρέμβαση του Θανάση Τζίμα στο KONTRA: Η κυβέρνηση έχει επιλέξει στρατόπεδο για το ποιος θα πληρώσει την κρίση!!!


Ήδη αλλά και το επόμενο διάστημα θα επαληθευθούν οι προβλέψεις του ΚΚΕ για το ποιος είναι ο πραγματικός πυρήνας της πολιτικής και αυτής της κυβέρνησης που εφαρμόζεται, σημείωσε ο Θανάσης Τζίμας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο «kontra». Τόνισε ότι «από αυτή τη σκοπιά είναι βασικό ζητούμενο η ενίσχυση του ΚΚΕ, η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ. Και πέρα αυτών ο ίδιος ο λαός να μη μείνει θεατής των εξελίξεων και να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, να αγωνιστεί και να παλέψει».

Ο Θ. Τζίμας υπογράμμισε ότι «είμαστε σε μια πορεία διατήρησης της κατάστασης γενικευμένης ανασφάλειας και φτώχειας και σήμερα ο λαός πρέπει να χαράξει μια γραμμή πιο αποφασιστικής σύγκρουσης, ρήξης για την ανάκτηση των δικών του απωλειών».

Τόνισε την ανάγκη «ο λαός να τραβήξει προς τα μπρος, να εμπιστευτεί τη δική του δύναμη, να συστρατευθεί με το ΚΚΕ και να βάλει πλώρη να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές και για ένα δρόμο ανάπτυξης που πραγματικά θα υπηρετεί τις δικές του ανάγκες».

Ο Θ. Τζίμας σημείωσε ότι η ευθύνη της κυβέρνησης έγκειται στο γεγονός ότι έχει επιλέξει στρατόπεδο για το ποιος θα πληρώσει τις αλλεπάλληλες κρίσεις που έρχονται και έχει πάρει θέση. «Όλα δείχνουν ότι έχει αποφασίσει να συνεχίσει στον ίδιο αστερισμό που συνέχισε η προηγούμενη κυβέρνηση, στον αστερισμό των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων, των εφαρμοστικών νόμων. Και σε αυτά τα πλαίσια φέρνει ένα νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων που και αυτά θα πέσουν στην πλάτη του λαού».



902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog