..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ο Θανάσης Παφίλης στη Βουλή προς ΣΥΡΙΖΑΙους βουλευτές : Μην με αμφισβητείτε. Θα σας φέρω τα πρακτικά της Ευρωβουλής και δεν θα ξέρετε τι να πείτε!!!!


Οι εξελίξεις δικαιώνουν το ΚΚΕ και τη θέση του πως δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή λύση εντός της ΕΕ και με την οικονομία στα χέρια των μονοπωλίων, ανέφερε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος Θανάσης Παφίλης, σχολιάζοντας την πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Για το μεταναστευτικό τόνισε πως ΕΕ και ΗΠΑ είναι υπεύθυνες με τους πολέμους που εξαπολύουν για τα εκατομμύρια των κατατρεγμένων και επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ για απειθαρχία στον κανονισμό του Δουβλίνου και τη συνθήκη Σέγκεν που εγκλωβίζουν τους μετανάστες στις χώρες υποδοχής όπως είναι η Ελλάδα.

Ενόψει τη δίκης της Χρυσής Αυγής, τόνισε ότι είναι μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση από την ίδια της την ιδεολογία, πως έκανε και καθοδηγούσε εγκλήματα και ότι λόγω της δίκης παριστάνει την «αθώα περιστερά» και τον «ψόφιο κοριό». Σημείωσε ότι οι πρόγονοι της Χρυσής Αυγής ήταν οι κουκουλοφόροι ταγματασφαλίτες συνεργάτες των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής.



902. gr

2 σχόλια:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog