..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Κρ. Λαγκάρντ: Εισέπραξα τα ....χρήματά μου!!!!!!!!


 Η Ελλάδα αποπλήρωσε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το οφειλόμενο ποσό για τον Απρίλη επιβεβαίωσε η γενική διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

«Εισέπραξα τα χρήματά μου» απάντησε χαρακτηριστικά η Κρ. Λαγκάρντ, σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην Ουάσινγκτον. 
 Η Ελληνική κυβέρνηση ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της ασχέτως τι λέει για εσωτερική κατανάλωση κατέληξε η Κρ. Λαγκάρντ.
 Διαβάστε ΕΔΩ -> Οι προηγούμενες πληρωμές στο ΔΝΤ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Η Αθήνα ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έδωσε στην Τράπεζα της Ελλάδας εντολή να μεταφέρει στο ΔΝΤ ένα ποσό ύψους 459 εκατ. ευρώ. 

Επιπλέον μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC η επικεφαλής του ΔΝΤ και αναφερόμενη στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ είπε «πιστεύω πως θα είναι μια απαίσια κατάσταση για τον ελληνικό λαό» και κάλεσε ελληνική κυβέρνηση και δανειστές να ριχτούν στη δουλειά για να υλοποιηθούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

 Για το ΔΝΤ υπάρχουν χρήματα. Για το επίδομα θέρμανσης, σε έβαλαν πετρέλαιο από τον Γενάρη δεν υπάρχουν. Αρα πληρώνουμε τους δανειστές και στο τέλος οι πολίτες της χώρας. 

Καλοπροαίρετα ρωτάμε.

Μήπως θα γίνει το ίδιο και με τις συντάξεις???? 

1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog