..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Νίκος Μπογιόπουλος VS Μητσοτάκης - Μητρόπουλος...Τους έκανε με τα κρεμμυδάκια {Video}


Βίντεο απο την εκπομπή ''στον ενικό'' με την αντιπαράθεση του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. 

Ο κομμουνιστής δημοσιογράφος έκανε πραγματικά με τα κρεμμυδάκια τον υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά που ευρισκόμενος σε εμφανή αδυναμία να απαντήσει στα λεγόμενα του Μπογιόπουλου (πάντα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος τεκμηριώνει παρουσιάζοντας αναμφισβήτητα στοιχεία τους ισχυρισμούς του) άρχισε να μιλάει για την ... Βόρειο Κορέα και για τον ιδεολογισμό προσανατολισμό του Μπογιόπουλου (φυσικά έλαβε τις κατάλληλες απαντήσεις).


Από το στόχαστρο του Ν.Μπογιόπουλου δεν έλειψε ο Αλέξης Μητρόπουλος και η πολιτική του Σύριζα. 


Πηγή: You Tube {Βαθύ Κόκκινο}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog