..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ο καιρός τα Χριστούγεννα!!!!


Αίθριος θα είναι ο καιρός ανήμερα των Χριστουγέννων ωστόσο από την Παρασκευή αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά. Κακοκαιρία το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα:
Πέμπτη 25-12-2014
Καιρός: γενικά αίθριος. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις που τη νύχτα στα δυτικά, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4, στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 26-12-2014
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και στα βόρεια ορεινά θα χιονίσει.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το βραδύ στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σάββατο 27-12-2014
Καιρός: νεφώσεις με βροχές, χιονιά στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και πιθανόν της κεντρικής χωράς. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στις θαλασσιές - παράκτιες περιοχές.
Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε σταδιακή πτώση από βορρά προς νότο.

Κυριακή 28-12-2014 και Δευτέρα 29-12-2014
Καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες στα θαλασσιά-παράκτια τμήματα και χιονιά στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χωράς. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα καθώς τη Δευτέρα αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία από το βραδύ της Κυριακής θα στραφούν σε νοτίους με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog