..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σηκώνει το λάβαρο της......."επανάστασης"!!!!!!!!


«Η θεωρία ότι δεν μπορεί να κάνει μια χώρα μονομερείς ενέργειες είναι απαράδεκτη». 
Τάδε έφη χτες το πρωί στο «ΣΚΑΪ» ο Π. Λαφαζάνης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται να έχει πρόβλημα με τη ... θεωρία αλλά όχι με το γεγονός ότι την έχει ασπαστεί ολόκληρο το κόμμα του και την έχει κάνει σημαία του στην προσπάθειά του να πείσει τις «αγορές», δηλαδή το κεφάλαιο, για την καταλληλότητά του να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. 
Τη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να κάνει καμία μονομερή ενέργεια έχουν μέχρι στιγμής παράσχει στην αστική τάξη ο Αλ. Τσίπρας, ο Γ. Δραγασάκης, ο Ν. Παππάς, εσχάτως ο Αλ. Μητρόπουλος και πάει λέγοντας... 

Και ο ίδιος ο Π. Λαφαζάνης, στην ίδια συνέντευξη, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ορισμένα απ' όσα λέει είναι προσωπικές του απόψεις και δεν απηχούν αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες σέβεται και υπερασπίζεται δημοσίως.
Η στιγμή, βεβαίως, που θυμήθηκε ο Λαφαζάνης, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα ...αφωνίας, τις ...μονομερείς ενέργειες δεν είναι τυχαία. Είναι η στιγμή που πολλοί πασχίζουν για την ενίσχυση του δίπολου συνολικά και άλλοι τόσοι για τον κάθε ξεχωριστό πόλο του, για να προσελκυστούν ψηφοφόροι ή να συγκρατηθούν εντός των τειχών όσοι σιχάθηκαν τα διαπιστευτήρια του ΣΥΡΙΖΑ στο κεφάλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog