..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Πέτρος Τατσόπουλος: ΠΑΣΟΚ: Το κωλοκόμμα έχει διαβρώσει τη χώρα!!!!!


Ενα ακόμα επεισόδιο στο συνεχές αλισβερίσι των δυνάμεων της αστικής διαχείρισης, όπου οι κόντρες εναλλάσσονται με τα κομπρεμί, στο πλαίσιο των ευρύτερων διεργασιών αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού, προστέθηκε χτες, με αφορμή δηλώσεις του Π. Τατσόπουλου. Ο εκλεγμένος το 2012 βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ και νυν «ανεξάρτητος», μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα», επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας το ως υπαίτιο για την διαφθορά (δομικό φαινόμενο του συστήματος που και ο ίδιος υπερασπίζεται). Ταυτόχρονα, άφησε αιχμές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ότι ακολουθεί τα ίδια χνάρια.
Συγκεκριμένα είπε: «Το κωλοκόμμα που λεγόταν και συνεχίζει να λέγεται ΠΑΣΟΚ έχει διαβρώσει τόσο πολύ, με αυτόν τον ποπουλισμό του ότι "όλοι θα διοριστούμε, με κάθε μέσο και τρόπο και κάθε πλαστογραφία", όλες τις πολιτικές συμπεριφορές όλων των κομμάτων: Από τη ΝΔ έως τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς... 20 χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ, αν δεν είναι υπεύθυνο αυτό, ποιος είναι; Το ΠΑΣΟΚ το καλλιέργησε αυτό. Ηταν μια νοοτροπία που ξεκίνησε από το ΤΤ, με μια ισοπέδωση. Ολα μαζί μπήκαν, πρόβατα και ερίφια μαζί, κατέκλυσαν τους δημόσιους μηχανισμούς και είχαμε το πιο φαύλο κομματικό κράτος. Δε δαιμονοποιώ το ΠΑΣΟΚ αλλά επί ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η διαφθορά. Και το κλειδί σε όλη την κουβέντα που κάνουμε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα, απ' ό,τι φαίνεται, δε φέρνει διαφορετικό ήθος. Απλώς υιοθετεί το ήθος των προγενεστέρων».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης, απάντησε στα παραπάνω, σχολιάζοντας ότι «ο Π. Τατσόπουλος ξεκίνησε καταπώς φαίνεται την προεκλογική του εκστρατεία... με πολύ βαρετό τρόπο: Χυδαιότητες, λάσπη και ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ... Καλό όμως είναι να προσέξει μήπως από την πολύ κατρακύλα τον πάρει το ποτάμι», αναφορά που παραπέμπει και στο φλερτ του Π. Τατσόπουλου με το Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη...
πηγη: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog