..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΔΕΗ: Νέο χαράτσι - Παγκόσμια "εφεύρεση"

http://ellas2.files.wordpress.com/2010/10/deh420wb8.gif 

"Παραγωγικότητα" και μάλιστα αυξημένη, παρουσιάζει η συγκυβέρνηση όταν είναι να χαρατσώσει τους πολίτες.

Η νέα ανάλγητη πρόθεση που φτάνει τα όρια του σαδισμού, καταγγέλλεται από την ένωση εργαζομένων καταναλωτών Ελλάδας, που σε ανακοίνωσή της τονίζει:

"Στα μουλωχτά σχεδιάζουν και πάνε να περάσουν αυξήσεις στα τιμολόγια οικιακού ρεύματος για όσους έχουν κλειστά σπίτια ή εξοχικές κατοικίες.

Για τις κατηγορίες αυτές ιδιοκτητών και καταναλωτών ηλεκτρικού ρεύματος, οι «εμπνευστές» του χαρατσιού του υπουργείου Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ) και της ΔΕΗ, σχεδιάζουν να πληρώνουν για 800 κιλοβατώρες, τις καίνε δεν τις καίνε!

Σε ποια χώρα του κόσμου άραγε, επιβάλλονται τέτοιες τιμολογιακές πολιτικές; Μια τέτοια απόφαση θα είναι πέρα για πέρα παράνομη και φυσικά ληστρική.

Τους καλούμε, να μη το αποφασίσουν!". ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ {Ε.Ε.Κ.Ε}

Πηγή: Ertopen.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog