..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Καθηγητές ξενόγλωσσων ειδικοτήτων: Απλήρωτοι από το Νοέμβριο του..... 2012!!!!!!


Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας σήμερα Πέμπτη, στις 14.00, με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων των βαθμολογητών του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας καλεί η Γραμματεία Εκπαιδευτικών του  ΠΑΜΕ, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα για την εργασία τους στις εξεταστικές του Νοέμβρη του 2012 και του Μάη του 2013.
Η Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ τονίζει:
«Οι καθηγητές των ξενόγλωσσων ειδικοτήτων που πήραν μέρος στην προφορική εξέταση των μαθητών και τη βαθμολόγηση των γραπτών του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) παραμένουν απλήρωτοι από το Νοέμβρη του 2012.
Συγκεκριμένα, τουλάχιστον εκατό (100) συνάδελφοι δεν έχουν λάβει τα δεδουλευμένα για την εργασία τους στις εξεταστικές του Νοέμβρη του 2012 και του Μάη του 2013.
Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και απαιτούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.
Οι συνάδελφοι βαθμολογητές έχουν ήδη αποφασίσει να προχωρήσουν σε αποχή από τη βαθμολόγηση της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου (Μάιος 2014), προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτησή τους και τη διαμαρτυρία τους για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Το υπουργείο Οικονομικών επικαλείται γραφειοκρατικού τύπου λάθη για την εξεταστική του Νοέμβρη του 2012 και αρνείται να προχωρήσει την ενταλματοποίηση των πληρωμών, ενώ δεν έχει αποφανθεί τι θα γίνει για το Μάιο του 2013.
Το υπουργείο Παιδείας οφείλει να λύσει άμεσα το ζήτημα και όχι να πιέζει τους απλήρωτους βαθμολογητές να πάρουν μέρος και στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο (Μάιος 2014), δηλαδή να τους πιέζει να σταματήσουν τη διαμαρτυρία τους.
Απαιτούμε να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα!
Να σταματήσουν οι πιέσεις προς τους βαθμολογητές»!
Ακόμα, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία απλήρωτων εκπαιδευτικών. Με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καταγγέλλει «το υπουργείο που επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους που κάνουν αποχή, δηλώνοντάς τους ότι έχουν παραιτηθεί» και εκφράζει τη στήριξη στον αγώνα των καθηγητών καλώντας στη σημερινή συγκέντρωση.

902.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog