..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

"Χρυσή Αυγή" : Η ηλιθιότητα του φασισμού!!!!


Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν.  

Μετά τον Γερμενή που ο παππούς του το '60 διάβαζε "Ριζοσπάστη" ο οποίος δεν κυκλοφορούσε γιατί είχε κριθεί παράνομος απο το 1947 εως το 1974, έχουμε την άλλη χρυσαυγίτικη ηλιθιότητα με το σφυροδρέπανο

Δείτε τη φωτογραφία αυτή και προσέξτε το σφυροδρέπανο:

Είναι ηλίθιοι. Αλλιώς δεν θα ήταν χρυσαβγίτες.
 h**p://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/janthh-kkedes-apeilhsan-dieuthunth-scholeiou-kai-kathgoroun-thn-chrush-augh
 Γράφουν: 

«Έχουν ξεφύγει οι κομμουνιστές! Έγραψαν απειλητικά συνθήματα με υπογραφή και τα ρίχνουν στην Χρυσή Αυγή
Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη Τετάρτη στον χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης εντοπίστηκε υβριστικό σύνθημα προς τον διευθυντή του σχολείου, το οποίο έφερε την υπογραφή της ΚΝΕ. Όμως ο διευθυντής του σχολείου παρά το ότι θίχτηκε και απειλήθηκε από το περιεχόμενο του αναγραφόμενου συνθήματος, αντί να πάει και να καταγγείλει το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, πήγε και το κατήγγειλε στην τοπική οργάνωση Ξάνθης του ΚΚΕ. Προφανώς ο αριστερών πεποιθήσεων αν όχι κομμουνιστής διευθυντής προσπάθησε να σώσει τα ασυμμάζευτα, ειδοποιώντας του συντρόφους του ώστε να σώσουν επικοινωνιακά το γεγονός.
Αμέσως οι Κκέδες της Ξάνθης έστειλαν τους νεολαίους τους έξω από τον χώρο του σχολείου, ενημερώνοντας πως το σύνθημα δεν έχει συνταχθεί από τους ίδιους. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Το θέμα είχε πάρει διαστάσεις στον τοπικό Τύπο και μετά από «λαϊκή» συνέλευση μεταξύ των μελών του ΚΚΕ αποφασίστηκε να παραχωρήσουν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ και να κατηγορήσουν ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή! Πέρα από την γεμάτη λάσπη, ψέμματα και συκοφαντίες συνέντευξη οι Κκέδες μεταξύ των άλλων κατήγγειλαν ότι, μετά από όλα αυτά που έκαναν οι Χρυσαυγίτες στο σχολείο της Ξάνθης, δέχθηκαν ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα έως και προπηλακισμούς!!! [...]»

 Διαμαρτύρονται οι κρετίνοι, ότι τους ενοχοποίησαν άδικα, λέει, ότι δεν έχουν καμία σχέση με το σύνθημα, λέει, ότι είναι προβοκάτσια του ΚΚΕ εναντίον τους.

 Ρε τα βόδια.
Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να κάνουν σωστά.

Σφυροδρέπανο 4ης Διεθνούς

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κουμμουνιστής,
δεν υπάρχει ΚΚΕς, στον αιώνα τον άπαντα, που να ζωγράφιζε σφυροδρέπανο να κοιτάει δεξιά. Μόνο οι τροτσκιστές το ζωγραφίζουν ανάποδα, αν για να μπορούν να βολέψουν ένα “4″ (από την “4η Διεθνή”), πάνω από το σφυρί, και η ΚΝΕ, φυσικά, δεν είναι τροτσκιστική οργάνωση.
Tο συγκεκριμένο σφυροδρέπανο της προβοκάτσιας το ζωγράφισε κάποιος που δεν έχει ζωγραφίζει ποτέ στη ζωή του σφυροδρέπανο. Το χέρι του κομμουνιστή, εδώ και 100 χρόνια, πάει από μόνο του και ζωγραφίζει το σφυροδρέπανο να κοιτάει αριστερά.

Εκατομμύρια σφυροδρέπανα το επιβεβαιώνουν, ακόμα και στο google.

Δικαιολογημένα, αναφωνεί κανείς: “Τι βόδια ειν’ αυτά, Θεέ μου!!! Ούτε μια προβοκάτσια της προκοπής δεν είναι ικανοί να στήσουν!!!

Revolution Now

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog