..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Αν. Λοβέρδος: Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου μας πήγαν με το ζόρι στο ΔΝΤ!!!!!!


«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό ανάβουν οι δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός και νυν επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ΡΙΚΣΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Η άλλη όψη» της ΝΕΤ, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν σχέδιο και μας πήγαν με το ζόρι στο ΔΝΤ.

Ως υπαίτια για την ένταξη της χώρας στο μηχανισμό διάσωσης ο κ. Λοβέρδος υπέδειξε και την κυρία Λούκα Κατσέλη.

Υποστήριξε μάλιστα ότι υπήρχε σχέδιο του κ. Παπανδρέου, προκειμένου η χώρα να εισέλθει με το ζόρι στο πρόγραμμα στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Μάλιστα, ανέφερε πως στο σχέδιο αυτό αντέδρασαν τόσο ο ίδιος όσο και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Άννα Διαμαντοπούλου.


ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog