..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΗΠΑ: Βομβαρδίζουν περιοχές της Υεμένης!!!!!!




Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επιθέσεις αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην επαρχία Μαρίμπ της Υεμένης αργά το βράδυ του Σαββάτου, ανακοίνωσαν πηγές τοπικής φυλής.
Ο θάνατός τους αυξάνει σε 22 τον αριθμό των νεκρών από επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών που μόνο οι ΗΠΑ διαθέτουν στην περιοχή, οι οποίες έχουν στόχο την Αλ Κάιντα, από τις 24 Δεκέμβρη.
Σύμφωνα με προύχοντα της φυλής, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, «μόνο η ταυτότητα ενός εκ των νεκρών αναγνωρίστηκε και πρόκειται για γνωστό μέλος της Αλ Κάιντα στην περιοχή».
Οι επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών κατά ενόπλων της Αλ Κάιντα στην αραβική χερσόνησο σχεδόν τριπλασιάστηκαν από το 2011 έως το 2012, με 53 επιδρομές πέρυσι έναντι 18 την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με στοιχεία ενός ινστιτούτου έρευνας. Ο διοικητής εθνικής ασφαλείας της Υεμένης, ο Άλι Χάσαν αλ Αχμάντι, δήλωσε στις 8 Γενάρη ότι οι επιδρομές αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών εναντίον στόχων της Αλ Κάιντα στη χώρα συνεχίζονται στο πλαίσιο της συνεργασίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας μεταξύ Σαναά και Ουάσιγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog